Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Gráf: nincs hazánknak versenytársa biohaltenyésztésben

A halászat az egyik legígéretesebb fejlődés előtt álló agrárágazat. Az Európai Unió minisztereinek véleménye szerint nagyobb lehetőség van az aquakultúrában és az édesvízi- és halastavi halászat fejlesztésében, mint a tengeri halászatban.

Tiszta ivóvíz négymilliárd forintból

A szerencsi önkormányzat koordinálja azt az európai uniós projektet, amelynek köszönhetően mintegy nyolcvan településen javul az ivóvíz minősége Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A tervek szerint a kivitelezés 2011 áprilisában kezdődik és 2014 tavaszán fejeződik be.

Kétmilliárdos turisztikai fejlesztés Pannonhalmán

Nagyléptékű turisztikai fejlesztési programot valósít meg a világörökség részét képező Pannonhalmi Bencés Főapátság többek között bővítik a turisztikai szolgáltatásokat és gyarapítják a látnivalók körét.

Példátlan beruházás kezdődik a Gödöllői Királyi Kastélyban

Megkezdődött szerdán a Gödöllői Királyi Kastély átépítésének legnagyobb szabású része. Az 1 milliárd 660 millió forintba kerülő beruházást hamarosan újabb fejlesztések követik.

Rehabilitációs programtervek a Hanságban és a Fertő vidékén

Nagyléptékű élőhely-rehabilitációs program megvalósítását tervezi a Hanságban, a Fertő vidékén és a soproni hegyekben uniós forrásból a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága. A Környezetvédelmi Operatív Program keretében (KEOP) 375 millió forintra pályáztak, az összegből a Hanság vízi világának, továbbá a Fertő tó környéki békáknak, a soproni hegyekben pedig a denevéreknek akarnak a jelenleginél jobb életesélyeket teremteni.

Megújul a Gyöngyös belvárosát elkerülő út

A Nemzeti Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Regionális Operatív Programjának (ROP) támogatásával megújult a Gyöngyös belvárosát keletről elkerülő három kilométeres útszakasz.

Száz százalékos támogatást is biztosíthat a pályázat

A TÁMOP 2.3.3 "Munkahelymegőrző támogatás munkaidő-csökkentéssel és képzéssel kombinálva" elnevezésű uniós pályázat a munkahelyek megtartására, bértámogatásra, illetve ehhez szorosan kapcsolódó képzésekre nyújt lehetőséget.

Két éven belül újjászületik a Zeneakadémia

A gazdasági válság sem kérdőjelezi meg a munkálatok folytatását - mondja Batta András az intézmény rektora lapunknak adott interjújába. A következő hetekben lát napvilágot a főépület és az Akadémia egy másik leendő oktatási épületének kivitelezési tendere. Ez utóbbi a 2010-es tanév elejére, a főépület pedig 2011 őszére megújul a 11 milliárdos uniós projekt részeként.

Hetvenmilliárd forintot költenek logisztikai fejlesztésekre

A 2009-2013. évi logisztikai akcióterv célja, hogy 2013-ra Magyarország a közép-kelet-európai térség meghatározó logisztikai szolgáltató központjává váljon.

Hatmilliárd forintot kapnak a Vas megyei gazdák

Mintegy 5,8 milliárd forintot nyertek el állattartó telepek korszerűsítésére az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program pályázatán a Vas megyei gazdák.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29