Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Ötszázmilliárdot fordítottak terültefejlesztésre tizenkét év alatt

Hazai forrásból 1996. és 2008. között 464 milliárd forint támogatást fordítottak Magyarországon területfejlesztésre. A hazai területfejlesztési támogatások révén 36 ezer új munkahely létesült, 65 ezer munkahely megtartásához járultak hozzá.

Teljeskörű felújítás kilencvenmillió forintból

Csaknem 93 millió forintot tesz ki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyi Inkubátorház bővítésének, felújításának beruházási költsége. A beruházás munkálatait június közepén kezdték el és várhatóan szeptember végére elkészülnek a fejlesztésekkel.

Kiírták a civilek fejlesztését támogató pályázatot

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kiírta a "Civil szervezeteknek szolgáltató, azokat fejlesztő szervezetek támogatása" című pályázatot a Társadalmi Megújulási Operatív Programban Somogy, Csongrád és Komárom-Esztergom megyében.

Fürdőfejlesztés Nagybajomban kétmilliárd forintból

Csaknem kétmilliárd forintos fürdőfejlesztés és szállodaépítés veszi kezdetét Nagybajomban. A tervek szerint 2011 tavaszára elkészülő projektről pénteken tájékoztatták a sajtó képviselőit a somogyi városban.

Átadták a tiszaroffi árapasztó tározót

A Vásárhelyi-terv továbbfejlesztésére az Új Magyarország Fejlesztési Tervben 110 milliárd forint áll rendelkezésre. Az árapasztó rendkívüli árvíz esetén tizenhat centiméterrel csökkentheti a Tisza vízszintjét a térségben.

Huszonhétmilliárdos oktatás-fejlesztés az észak-alföldi régióban

Az Európai Unió 95 százalékos arányú támogatásával 27 milliárd forint értékű oktatás-fejlesztési beruházás valósulhat meg az észak-alföldi régióhoz tartozó Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A korszerűsítések zöme már a mostani nyári vakáció alatt megvalósul, az új létesítmények építése vagy a bővítések húzódnak át 2010-re.

Kaposvári fejlesztések kétmilliárd forintból

Elkezdődött Kaposvár belvárosának rehabilitációja, a tervek szerint 2010 augusztusának elejére megújul a városközpont. A város vezetésének fókuszában a kaposvári vállalkozók munkalehetőségeinek bővítése áll.

Kétmilliárdból fejlesztik az árvízvédelmi rendszert a Bodrogközben

A bodrogközi árvízvédelmi fejlesztés volt a témája annak a projektnyitó rendezvénynek, amelyet szerdán tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszakarádon. A 2013-ig megvalósuló beruházás összköltsége mintegy 2,8 milliárd forint.

Megemelt kerettel írták ki újra a Kockázatitőke-alapokat

Megemelt kerettel, a szakmai szervezetek pontosító javaslatait messzemenőkig figyelembe véve várhatóan július 15-én jelenteti meg ismét a Nemzeti Fejlesz­tési Ügynökség az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogramok pályázati kiírása­it.

Figyelemfelkeltésből bicikliztek a szakemberek

Újra lehet pályázni a szlovák-magyar együttműködési program támogatásaira - erre hívta fel rendhagyó kerékpártúrájával a figyelmet a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Közös Szakmai Titkársága, a túra résztvevői hazatértek Pozsonyból.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28