Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Egy lépéssel közelebb a záhonyi megaprojekt

Alig 1,3 kilométer a tuzséri bekötőút hossza, ahol most végeztek a műszaki átadással, az európai uniós finanszírozással folyó Szabocs-Szatmár-Bereg megyei útfelújítások egyik legjelentősebb állomásaként.

Hatalmas beruházási hullám söpör végig a Dél-Alföldön

A Dél-alföldi régióban található öt leghátrányosabb helyzetű kistérség megközelítőleg 12 milliárd forintos támogatásra számíthat központi és uniós forrásokból.

Vízrendezési munkák egymilliárd forintból

Ősszel megkezdődhet a tatai Öreg-tó és az Által-ér vízgyűjtő rehabilitációja, miután megkötötték a kiemelt uniós projekt támogatási szerződését. A beruházás segítségével növelni kívánják a térség árvízi biztonságát, javítani a vízfolyások vízminőségét.

Közel négymilliárdos városfejlesztés Nyíregyházán

Csaknem négymilliárd forintból újulhat meg 2010 végéig Nyíregyháza belvárosa az Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program (IVS) keretében.

Napkollektort kap az iskola

Több mint 150 millió forintos európai uniós támogatással korszerűsítik és bővítik az általános iskolát a Győr-Moson-Sopron megyei Gyömöre községben. A beruházás alapkövét csütörtökön helyezték el.

A magas buszoknak is lesz esélyük az alagútban

Megújul a Miskolcot Egerrel összekötő, a Bükkön átvezető úgynevezett Panoráma út, a több száz millió forintos beruházás túlnyomó hányadban európai uniós forrásból valósul meg, és még az idén befejeződik

Megoldódnak Ráckeve csatorna problémái

Hamarosan megoldódik a csapadékvíz elvezetésének gondja Ráckeve mélyebben fekvő területein. A küszöbön álló nagyberuházás a pályázaton elnyert 157 millió forint vissza nem térítendő támogatásnak köszönhető.

Termálvízben fognak úszni a szarvasiak

Szarvas városa tervezési pályázatot írt ki a település termál hőellátó rendszerének fejlesztésére és felújítására. A város a beruházást ennek alapján európai uniós támogatással kívánja megvalósítani, a saját forrást pedig hitelből teremtené elő.

Háromszoros igény van a fejlesztési pályázatra

A június végéig kiírt telephely fejlesztési pályázatra a Dél-Dunántúli Operatív Program (DDOP) eddigi történetében egyedülálló sikerként 97 beadvány érkezett, összesen csaknem háromszor nagyobb támogatási igénnyel, mint a kiírásban meghatározott keret

Húszmilliárdos támogatást kapnak a szociális célú beruházások

Ősztől mintegy húszmilliárd forint európai uniós támogatásra lehet pályázni szociális intézmények korszerűsítésére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27