Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós támogatással fejlesztik a fürdőt Barcson

A település egy évvel ezelőtt gyógyvízzé minősített fürdővizében rejlő lehetőségeket kívánják jobban kiaknázni Barcson a most induló 170 millió forintos fürdőfejlesztéssel. A gyógyturizmusra alapozva egy csaknem tizenötmilliárd forintos beruházás megvalósítását tervezik Barcson 2010 őszéig.

Majdnem minden második elutasított pályázó panasszal él

Majdnem minden második elutasított pályázó panasszal él a döntés ellen az uniós projektek esetében. Az ÚMFT indulása óta a tavaly augusztus 29. előtti pályázatokra április 28-áig beérkezett pályázatokból 3.535 projektet utasítottak el valamilyen hibára hivatkozva.

Intermodális logisztikai park épül

Egy 15 ezer négyzetméteres csarnok építésével, és a benne lévő technológiával bővült a Budapesti Intermodális Logisztikai Központ (BILK) Zrt., a beruházás 2 milliárd forintba került, amelyből 473 millió az uniós támogatás.

Új lehetőségek és feladatok a városrehabilitációban

A magyar településközpontok fejlesztésére igénybe vehető, soha nem látott nagyságú európai uniós (EU) források nyújtotta lehetőségek felvetik a beruházók felelősségét is.

Újabb utat újítanak fel uniós pénzből

Uniós pályázati támogatásból kezdték meg a napokban az Ajka-Pula és a Devecser-Tapolca közötti útszakasz felújítását. A beruházás 757 millió forintba kerül.

Szeptemberre készül el a záhonyi kerékpárút

Az ütemterv szerint halad, és várhatóan szeptember közepére készül el a 224 millió forintos uniós támogatással épülő kerékpárút Győröcske és Zsurk között.

Új óvodát építenek Répcelakon

Százötven millió forintos beruházással újul meg, illetve bővül a Százszorszép óvoda a Vas megyei Répcelakon.

Hatalmas beruházással megvalósított munkahelyteremtés

A tervek szerint jövő novemberre készülhet el a Fényeslitke-Komoró térségébe tervezett, 170 hektáros, ipari-logisztikai park, amely összesen 3,5 milliárd forintból épül meg. Becslések szerint a beruházásoknak köszönhetően mintegy 1 200 munkanélkülinek teremtenek álláslehetőséget.

Elindul az ígért záhonyi megaberuházás

Amint lezárulnak a közbeszerzési eljárások, megkezdődhetnek a Szabolcs-Szat­már-Bereg megye észak-keleti szegletében, Fényeslitke és Komoró térségében tervezett intermodális közforgalmú ipari-logisztikai terület kivitelezési munká­latai. Összesen csaknem 25,6 milliárd forintos uniós beruházással 2012 nyarára az EU keleti határának egyik legfonto­sabb vasúti-logisztikai csomópontjává válik a záhonyi térség.

Megújul az újszegedi Rendezvényház

Elkészültek a kerékpártárolók, tusolók, öltözők, és hamarosan kezdik a közösségi terek infrastrukturális fejlesztésével kapcsolatos munkálatokat az újszegedi Rendezvényházban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26