Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Új uniós pályázatok a következő hónapokban

A következőkben olyan pályázatokat mutatunk be, melyekre csupán néhány hónapig pályázhatnak azok a vállalkozások, szervezetek és önkormányzatok, melyek érdekeltek a turizmusban, a piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenységekben valamint a közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztésében.

Leteszik Európa leghosszabb gyaloghídjának alapkövét

Vasárnap helyezik el Szolnok leendő gyalogoshídjának alapkövét, ezzel megkezdődik a város egyik legjelentősebb beruházásának megvalósítása.

A legtöbben a túlzott bürokráciát hibáztatják

Az első Nemzeti Fejlesztési Terv keretében technológia-fejlesztésre pénzt nyert vállalkozások jelentős része akkor is megvalósította volna a beruházását, ha nem kap támogatást - derül ki a pályázati konstrukció értékeléseiből.

Két elkerülőt adnak át jövőre Nagykanizsán

Két elkerülő út készül el jövőre Nagykanizsán, a 74-es főút palini városrészt elkerülő szakasza már épül, s aláírták a 61-es főút új nyomvonalának kivitelezői szerződését. A 3,6 milliárd forintos beruházás keretében egy vasúti felüljáró is épül.

Szilárdhulladék-lerakó: nyolcmilliárdos beuházás önerő nélkül

Hat megye 169 településén, 680 ezer ember életkörülményeit javító hulladékgazdálkodási beruházás valósul meg több mint 7,7 milliárd forintból, 100 százalékos európai uniós és hazai támogatással.

Kiírták a pályázatot a királyi sétára

Építészeti ötletpályázatot írtak ki a székesfehérvári Nemzeti Emlékhely fejlesztésére. A középkori királyi bazilika - az egykori koronázások és királyi temetkezések - romterületén megvalósuló Nemzeti Emlékhely része a Királyi séta elnevezésű projektnek, amelyre 2007-ben európai uniós támogatást nyert Székesfehérvár.

Közel nyolcmilliárd forintot költenek hulladéklerakó rekultivációra

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív programjának keretén belül közel 7,8 milliárd forint támogatást nyert el a térségben található 83 hulladéklerakó rekultivációs tevékenységének elvégzésére.

Kétmilliárd forintot szánnak az egészségben eltöltött évekre

Települési egészségtervek, helyi közösségi programok, cukorbeteg gyermekek szüleinek főzőtanfolyam, idős embereknek kirándulásszervezés. Ilyen és ehhez hasonló programok valósulhatnak meg 2,4 milliárd forint uniós pénzből. Ezt a pályázati pénzt szív-érrendszeri, daganatos megbetegedések életmódi tényezőinek befolyásolására, egészséges életvitelhez szükséges tudás átadására, valamint egészségben eltöltött évek számának növelésére lehet fordítani.

Az EU segíti a kerekesszékeseket a tűzijátékon

Mozgáskorlátozott emberek nézhetik a tűzijátékot a budai Sas-hegy Természetvédelmi Területről augusztus 20-án este.

Nyolcmilliárd forint jut stratégiai kutatásokra

Kihirdették a Nemzeti Technológia Program 2009. évi első pályázati fordulójának eredményét. Stratégiai kutatásokra 8,8 milliárd forintot osztottak szét.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26