Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Több mint kétszázmillióból újul meg egy szegedi csomópont

Uniós támogatással, összesen 257 millió forintból 2010 júniusára fölújítják a szegedi Hont Ferenc utcai tömegközlekedési csomópontot, ahol több autóbusz és troli végállomása található.

Újabb tavat rehabilitálnak uniós segítséggel

Mórahalom megfelelő csapadék- és belvízelvezetése mellett a Nagyszéksós-tói tározó értékes vizes élőhelyeinek megőrzését tűzi ki célul az uniós projekt, amelyről Kóthay László vízügyi szakállamtitkár beszélt. Az Alsó-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság mintegy 171 millió forintos projektjét a Dél-Alföldi Operatív Program finanszírozza, a kivitelezési munkák az idén tavasszal kezdődtek.

Százmilliós fejlesztéssel teszik könnyebbé a pályázást

Elkezdődött az Elektronikus Közigazgatási Tudásportál kialakítása, amelynek összköltsége megközelíti a 150 millió forintot. A tudásportál a hagyományos honlap funkciók mellett további interaktív és web 2.0 szolgáltatásokat nyújt majd felhasználói számára.

Uniós támogatást élvez az Üvegtigrisnek otthont adó tó

Az állat- és növényfajták védelme mellett a természeti állapotok megőrzése, az elmocsarasodás, algásodás megállítása a célja a Garancsi tó megkezdett rehabilitációjának - derül ki Tinnye község vezetésének az önkormányzati sajtószolgálathoz szerdán eljuttatott közleményéből.

Példátlanul sok fejlesztési forrást kapott a pest megyei város

Nagykőrös az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében az utóbbi két évben 2,5 milliárd forint támogatást kapott az Európai Unió és a magyar kormány által finanszírozott pályázatok révén.

Közel nyolcszázmillió forintból rehabilitálják a kis patakot

A napokban kezdték meg és várhatóan 2011. végén fejezik be Százhalombatta, Érd, Tárnok, Sóskút és Biatorbágy térségében a Benta-patak rehabilitálását, a költségek 85 százalékát uniós forrásból fedezik.

Uniós pályázat a befogadó munkahelyek támogatására

Megjelentek a hátrányos helyzetűeket foglalkoztató szervezetek fejlesztésére, valamint a befogadó munkahelyi gyakorlatok támogatására fókuszáló pályázatok. A pályázaton igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege 10 millió és 100 millió forint között lehet.

Uniós pénzből korszerűsítik a zalaegerszegi városháza fűtésrendszerét

Több mint 100 millió forint ráfordítással korszerűsítik a zalaegerszegi városháza fűtésrendszerét és nyílászáróit. A költségek 50 százalékát az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében az Európai Unió finanszírozza.

Biztonságos utat építenek uniós forrásból

Európai minőségű útszakaszon lehet közlekedni ezentúl Tapolca és Sümeg között. A most befejeződött európai uniós útfelújítási projekt mintegy 26 ezer ember életét teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá. A program teljes költségkerete 50 milliárd forint.

Hatalmas fejlesztések kezdődtek a Közép-Magyarországi Régióban

A költségvetés terhére a fővárosban és Pest megyében ötmilliárd forintos keretösszeg idei felhasználásáról döntött a Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26