Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Hátrányos helyzetű térségek pályázatai a közeljövőben

A regionális és a humánerőforrás-fejlesztési forrásokból 2009 és 2013 között mintegy 100 milliárd forint lesz elkülönítve kimondottan a 33 leghátrányosabb helyzetű kistérség fejlesztésére. A következőkben összegyűjtöttük azokat a pályázatokat, amelyekre még lehet pályázni.

Hatvanmillióból szépítkezik a kisváros

A tervek szerint július végére végeznek a csornai városháza megszépítésével. A program keretében az energiafelhasználás racionalizálását is kiemelten kezelik.

Új iskola félmilliárd forintból

Hamarosan új iskolába költözhetnek a csomádi gyerekek. A 400 millió forintos uniós támogatásból és saját forrásból a faluközpontban épült intézmény az elavult, régi iskolát váltja ki.

Márciusi slágerpályázatok

Mintegy 10 milliárd forint keretre környezetvédelmet szolgáló gazdaságfejlesztési pályázatok jelentek meg, amelyekre 2010. március 1-jétől lehet jelentkezni - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt.

Tízmilliárdos pályázati keretet nyitnak meg a cégek számára

A Regionális Operatív Programokban (ROP) 2010-ben is kiírják a telephelyfejlesztés támogatását, tavaly a kis- és középvállalkozások számára a telephely-fejlesztési pályázatot 17 milliárd forint kerettel hirdették meg, idén tízmilliárdot különítettek el.

Újabb céges sikertörténet uniós támogatásból

Több mint 430 millió forint értékben fejlesztette logisztikai szolgáltatásait a szállítmányozást és a vasúti átrakást végző mándoki World-Transit Kft.

Közel hatszázmilliárd forintot fizettek ki idén

A Regionális Operatív Programok (ROP) pályázati kiírásai keretében a 2007. évi indulás óta 2009. novemberéig több mint 4.800 projekt kapott támogatást, hozzávetőleg 590 milliárd forint értékben - derült ki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Regionális Fejlesztési Programok irányító hatóságának összesítéséből.

Uniós pályázatok: a Dél-Alföldön fizetik ki a legtöbb igénylőt

A Dél-Alföldi Regionális Operatív Program (DAOP) 2007-2013-as időszakra rendelkezésre álló 208 milliárd forintnyi forrásának több mint 10 százalékát, 22 milliárd forintot már kifizettek, ez a központi régiót leszámítva a legjobb arány az országban.

Újabb négy kilométer kerékpárutat építenek

Megduplázódhat Gyomaendrődön a belterületi kerékpárutak hossza, mert a város 142 millió forintot nyert el pályázat keretében e célra.

Milliárdos szennyvízprogram Dunakeszin

Közel 1,1 milliárd forintból valósul meg a dunakeszi szennyvíztisztító telep korszerűsítése. A fejlesztéshez a telep üzemeltetője a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV Zrt.) 600 millió forint uniós támogatást nyert el és 414 millió forint önrészt biztosít.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26