Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 308 találat van a UniósPénz oldalon

Hatvanmilliót költöttek a családsegítő központra

Több mint hatvanmillió forintot költöttek a Szigethalom és Környéke Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat épületének felújítására, bővítésére. A korszerűsítést a környék hat településének társulása által benyújtott uniós pályázat tette lehetővé.

Az EU-ban eddig minden nyolcadik euró a magyar pályázóké lett

Az Európai Bizottság szerdán délután tette közzé első átfogó jelentését az EU 2007-2013-as kohéziós programjainak előrehala­dásáról. A hivatalos brüsszeli dokumentumból kitűnik: a megítélt támoga­tások aránya a rendelkezésre álló, hétéves kerethez viszonyítva hazánkban 46,3 százalékos, szemben az EU egészének mindössze 27,1 százalékos arányával.

Újra elérhető a tavalyi év egyik sikerpályázata

Újra kiírásra került az Új Magyarország Fejlesztési Terv Regionális Operatív Programjának keretében az a telephely-fejlesztési pályázat, mely a tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó kiírása volt. A mind a hét régiót érintő pályázat jelenlegi keretösszege közel 17 milliárd forint, ez előreláthatólag 300 új megvalósuló projekt támogatását jelentheti.

Óriási lehetőség az egri nagyberuházás

Magyarországon mindeddig példa nélküli az Új Magyarország Fejlesztési Terv Agora programja. Kétfordulós pályázatán 8 megyei jogú város kap lehetőséget arra, hogy egy - alapvetően kulturális célzatú - nagyberuházást valósítson meg. A mai napon Eger Megyei Jogú Város Agria Agora projektje szerződésének aláírására került sor. A fejlesztést több mint 1,7 milliárd forinttal támogatja az Európai Unió.

Újabb uniós milliók akadálymentesítésre Százhalombattának

Mintegy 27 millió forint uniós támogatást nyert el Százhalombatta városa a helyi családsegítő és gondozási központ Szivárvány téri épületének teljes akadálymentesítésére.

Közel egymilliárd forintos vízrendezési projekt indul

Aláírták szerdán a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén lévő vízrendezési főművek rekonstrukcióját célzó támogatási szerződést. A beruházás első üteme 995 millió forintból valósul meg.

Uniós pénzből újult meg két mellékút Pest megyében

A Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében felújították az Isaszeget Gödöllővel összekötő utat, valamint a sződi bekötő utat, összesen 10,4 kilométeren hosszon. A beavatkozásokra az Európai Unió biztosította a forrást, összesen 413 millió forintot. A felújítások nyomán mintegy 55 ezer ember mindennapi közlekedése válik kényelmesebbé, biztonságosabbá.

Egymilliárdot meghaladó útfejlesztés készült el

A Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében felújították a Szob-Hont összekötő út 32,8 kilométeres szakaszát. A beavatkozásra fordított 1,3 milliárd forint az Európai Unió támogatási alapjából származik.

Hatszázmillióból épül az új infocentrum

Az Új Magyarországi Fejlesztési Terv keretében, két pályázat lezárásával 13 intézményben, összesen 55,5 milliárd forint értékű felsőoktatási fejlesztés valósulhat meg. A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kara Zalaegerszegi Intézetének legújabb szárnya 597 millió forint uniós támogatással, összesen 622 millió forintból valósul meg.

Kiskunhalasi cég építheti a Pannonhalmi Főapátság zarándokházát

Nettó 283 millió forinttal a kiskunhalasi székhelyű Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. nyerte a hat ajánlattevő közül a Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátsága által zarándokház építésére kiírt gyorsított meghívásos közbeszerzést, az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26