Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a UniósPénz oldalon

Magas színvonalú szakellátást támogat az EU

Csaknem másfél milliárd forintból újul meg Tiszaújváros és térsége alap- és járóbeteg-szakellátása. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Milliárdokat költenek a járóbeteg-rendelők fejlesztésére

Uniós forrásból 31 településen épül járóbeteg ellátó központ, csaknem 30 milliárd forint összértékben. A pályázatok lezárultak, a fejlesztések szerződéseit megkötötték, így a következő hetekben, hónapokban indulhatnak a beruházások, amelyek eredményeként rövid időn belül érzékelhetően javulni fog a járóbetegellátás Magyarországon.

Támogatják az utógondozást

Közel egymilliárd forint ráfordítással térségi rehabilitációs központot hoznak létre Sárváron. A beruházás a Nyugat-dunántúli Regionális Operatív Program keretében, mintegy 791 millió forintos európai uniós támogatással valósul meg.

Félmilliárdos fejlesztés Abonyban

Elkészült, s Abony honlapjára is felkerült a több mint 436 millió forintos európai uniós támogatásból és 50 milliós önerőből épülő helyi rendelőintézet kiviteli terve.

Orvostechnikai eszközöket finanszíroz az EU

Az ajkai Magyar Imre Kórház több mint 424 millió, a veszprémi Csolnoky Ferenc Megyei Kórház pedig 441,7 millió forintos támogatással fejlesztheti a sürgősségi betegellátást.

Fejlesztik a sürgősségi ellátást két kórházban is

Két Nógrád megyei kórházban közel 800 millió forint értékben fejlesztik a sürgősségi ellátást az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében elnyert pályázati forrásból.

Bérkiegészítésre számíthatnak a pszichiáterek is

A közép-magyarországi régió járóbeteg-ellátók fejlesztésére 3,2 milliárd forinthoz jut abból a 480 milliárdos uniós forrásból, amely a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében áll rendelkezésre. Az EU-s forrásokból a humán fejlesztések keretében továbbképzésre és az egészségügyi hiányszakmákban bérkiegészítésekre is lehet pályázni.

Új szolgáltató a piacon: menő lehet a dentál-turizmus

Március elején nyit a Pelso Hotel Kft. balatonmáriafürdői, részben dentál-turizmusra alapozott panziója, amelyhez a napokban írt alá a cégvezető egy 34,3 millió forintos uniós támogatásról szóló szerződést.

Pártolják az egészségházakat

A helyi egészségházak kialakítására meghirdetett forráskeret kibővítését szeretné elérni a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács, ezért javasolja a kormányzatnak 260 millió forint átcsoportosítását erre a célra.

Javuló feltételek a szentendrei betegellátásban

Az idén megkezdődhet a szentendrei orvosi rendelőintézet felújítása, bővítése; a 770 millió forintos beruházás nagyobb hányadát európai uniós pályázaton, a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében nyerte el az önkormányzat, a 10 százalékos kötelező önrészt maga teremtette elő.