Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a UniósPénz oldalon

Gigaberuházásból valósul meg az új autópályaszakasz

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a héten megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását az M43 autópálya Szeged és Makó közötti szakaszának megépítését előirányzó nagyprojektre.

Háromezermilliárd forintos magyar nagyprojektek

Október elejéig közel 3.000 milliárd forintot nyertek uniós forrásból magyar pályázatok, ebből már 520 milliárd forintot átutaltak a projektgazdáknak.

Példátlan fejlesztések: végrehajtják a tízmilliárdos nagyprojekteket

A szegedi villamoshálózat fejlesztését, a Közép-Duna vidéki hulladéklerakók rekultivációját és Békéscsaba szennyvíztisztításának és csatornázásának fejlesztését is jóváhagyta az Európai Bizottság.

Nem haladnak az ezermilliárdos fejlesztések

Több mint negyven olyan nagyprojektet nevezett meg 2005 óta Magyarország, amelyek csak akkor kapják meg az igényelt uniós támogatást, ha előbb a kormány, majd Brüsszel is külön engedélyezi azokat. Eddig 2008 második felétől 17 ilyen fejlesztés jutott el az Európai Bizottsághoz, de még csak egy kapott zöld jelzést.

Tízmilliárdos nagyprojektek hazánkban

A kiemelt (nagy) projektek célja, hogy a Magyarország hosszú távú fejlesztési koncepciójához szorosan illeszkedő, egy és kétfordulós pályázati rendszerbe nehezen illeszthető projektek is minél nagyobb számban és minél gyorsabban nyerhessenek támogatást.