Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a UniósPénz oldalon

A munkahelyek megtartására 260 milliárd forintot csoportosítanak át

Várhatóan augusztus végéig formálisan is jóváhagyja az Európai Bizottság Magyarország számára az operatív programokban lévő uniós pénzek átcsoportosítását a válság enyhítésére.

Nemzetbiztonsági Hivatal: így kell megcsapolni az uniós kasszát

Nagy az érdeklődés az uniós támogatások megszerzése iránt, az erős lobbitevékenység pedig sokszor túlmutat a jogszerűség keretein, a bűnözők egyre kifinomultabb eszközökkel próbálnak meg Magyarországon is jogszerűtlenül nagy összegű támogatáshoz jutni.

A milliárdos fejlesztéseknek köszönhetően igény van a munkaerőre

Közel 1,5 milliárd forintos beruházással üzemet épít egy gépgyártásra szakosodott kft. Kaposváron. Az új, tízezer négyzetméter területű üzemben főként szélerőművekhez gyártanak alkatrészeket, de a folyamatos megrendelésnek köszönhetően több piaci szegmenst is kiszolgálnak majd.

Új munkahelyek Kelet-Magyarországon

Ötmilliárd forint értékű ivóvíz minőségjavító beruházás kezdődik ősszel Nyíregyháza térségében. Az unós támogatással megvalósuló program segítségével több új munkalehetőség keletkezik a régióban.

A kieső bérek nyolcvan százalékát fizetheti az állam

Várhatóan áprilisban születik meg annak a pályázatnak a kiírása, melynek segítségével 20 milliárd forintnyi uniós forrásból részesülhetnek azok a cégek, amelyek a válság miatt csökkentett munkaidejű foglalkoztatásra kényszerülnek.

Uniós módszer a munkahelyek megtartására

Az ország keleti régiójában nincs tömeges elbocsátás, mivel nincsenek jelen koncentráltan a multinacionális cégek és beszállítóik.

Ajkai sikersztori uniós pénzből

Az elmúlt két évben a Ajka és válalkozásai 1,3 milliárd forintot meghaladó, vissza nem térítendő támogatáshoz jutottak, melynek hatására ezer új munkahelyet hoztak létre a városban. Nemrég százötven millió forint regionális támogatást nyert az önkormányzat kerékpárút építésére.

Pályázat vállalkozások fejlesztésére

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) az Európai Unió 7. kutatás-fejlesztési keretprogramjának pályázatain nyertes közfinanszírozású kutatóintézetek valamint kisvállalkozások részére kiegészítő támogatást nyújtó pályázatot hirdetett Bonus HU Program címen.

Nyolcmilliárdos pályázat kutatásra

December elsejéig lehet pályázni arra a vállalati kutatás-fejlesztési kapacitás erősítését támogató pályázatra, melynek segítségével tizenhárom projektet támogatnak, közel nyolcmilliárd forint értékben.

Nyertes lehet a vesztes pályázó

Mindeddig 80-90 felülvizsgálati kérelem érkezett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez a HEFOP 3.4.1-08/1 jelű, munkahelyi képzési kiírása kapcsán, miuátn a hivatal erre buzdította az elutasított pályázatok benyújtóit a saját honlapján - írja a VGO.