Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 36 találat van a UniósPénz oldalon

Innovatív módszerek a foglalkoztatás növelésére

A Nemzeti fejlesztési Ügynökség 2008. november 24-25. között rendezi meg az EQUAL Közösségi Kezdeményezés programzáró konferenciáját, ahol a hátrányos helyzetű emberek foglalkoztatási esélyeinek növelését elősegítő új, innovatív módszereket mutatnak be.

Pályázat vállalkozások fejlesztésére

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) az Európai Unió 7. kutatás-fejlesztési keretprogramjának pályázatain nyertes közfinanszírozású kutatóintézetek valamint kisvállalkozások részére kiegészítő támogatást nyújtó pályázatot hirdetett Bonus HU Program címen.

Nyolcmilliárdos pályázat kutatásra

December elsejéig lehet pályázni arra a vállalati kutatás-fejlesztési kapacitás erősítését támogató pályázatra, melynek segítségével tizenhárom projektet támogatnak, közel nyolcmilliárd forint értékben.

Nyertes lehet a vesztes pályázó

Mindeddig 80-90 felülvizsgálati kérelem érkezett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez a HEFOP 3.4.1-08/1 jelű, munkahelyi képzési kiírása kapcsán, miuátn a hivatal erre buzdította az elutasított pályázatok benyújtóit a saját honlapján - írja a VGO.

Több mint tízezren helyezkedtek el Start kártyákkal

A hátrányos helyzetű és az alacsony iskolai végzettségű munkavállalók munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő Start plusz és Start extra kártyák segítségével 10.600 ember vállalt munkát a programok tavaly júliusi indulásától idén júniusig.

Diplomások szabad útja Németországba

A német kormány úgy döntött, hogy a korábbiakhoz képest nagyobb számban teszi lehetővé magasan képzett külföldiek bevándorlását, enyhítendő a német gazdaságot sújtó szakemberhiányon. Az Angela Merkel vezette kormány szerdai ülésén hagyta jóvá az erről szóló két törvénymódosítást, amelyet még a parlamentnek is el kell fogadnia.

1 2 3 4