Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 36 találat van a UniósPénz oldalon

Rendőrhadsereget akar a miniszterelnök

A rendőrség összesen 14 milliárd forinttal több támogatást kap idén. Arról nem szól a tájékoztató, hogy ebből az összegből a technikai eszközöket és a felszerelést is fejlesztik-e, annyi biztos, hogy közel kétezer rendőrt vesznek állományba.

Tízmilliárdot ad hiányszakmák erősítésére az EU

A munkahelyek megőrzésére idén 66 milliárd forint áll a kormány rendelkezésére, ebből tízmilliárd forintot az Európai Unió finanszíroz.

Új munkahelyek Kelet-Magyarországon

Ötmilliárd forint értékű ivóvíz minőségjavító beruházás kezdődik ősszel Nyíregyháza térségében. Az unós támogatással megvalósuló program segítségével több új munkalehetőség keletkezik a régióban.

Uniós támogatást élveznek a csökkent munkaképességűek

Megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató üzemet adtak át kedden a Veszprém megyei Marcaltőn. A faipari üzemben gyermekjátékokat, illetve bútorokat gyártanak hazai és külföldi megrendelésre.

Újra munkára csábítják az időseket

Újbuda polgármestere bemutatta a Q-Ageing projektet, melyet nyolc másik európai önkormányzattal együtt hajtanak végre. A Magyarországon szinte példa nélküli kezdeményezés célja, hogy az idős városi lakosság is aktív maradjon és ne szakadjon le a társadalomban. A projekt 750 millió forintnak megfelelő uniós támogatást nyert.

A kieső bérek nyolcvan százalékát fizetheti az állam

Várhatóan áprilisban születik meg annak a pályázatnak a kiírása, melynek segítségével 20 milliárd forintnyi uniós forrásból részesülhetnek azok a cégek, amelyek a válság miatt csökkentett munkaidejű foglalkoztatásra kényszerülnek.

Uniós módszer a munkahelyek megtartására

Az ország keleti régiójában nincs tömeges elbocsátás, mivel nincsenek jelen koncentráltan a multinacionális cégek és beszállítóik.

Közel negyvenezer álláskereső esélyei javultak

Az észak-magyarországi régióban az elmúlt évben 8 milliárd 213 millió forint jutott mintegy 36 ezer hátrányos helyzetben lévő álláskereső munkaerő-piaci esélyeinek javításra a decentralizált foglalkoztatási alaprészből, a pénz csaknem száz százalékát elköltötték.

Távmunkával a válság ellen

A munkaügyi tárca tervei szerint 2013-ig megdupláznák a távmunkában dolgozók arányát, amely így a foglalkoztatottak 4-5 százalékáról 8-10 százalékára emelkedne.

Ajkai sikersztori uniós pénzből

Az elmúlt két évben a Ajka és válalkozásai 1,3 milliárd forintot meghaladó, vissza nem térítendő támogatáshoz jutottak, melynek hatására ezer új munkahelyet hoztak létre a városban. Nemrég százötven millió forint regionális támogatást nyert az önkormányzat kerékpárút építésére.

1 2 3 4