Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 36 találat van a UniósPénz oldalon

Munkahelymegőrző milliárdok az uniótól

A Nyugat-dunántúli régióban mintegy 15 ezerrel nőtt a regisztrált munkanélküliek száma az idei első félévben az elmúlt évek hasonló időszakához képest. A decentralizált foglalkoztatási alapból további 10 milliárd forint használható fel munkahelymegőrzésre.

Sikeres munkaerő-piaci partnerség Székesfehérváron

Sikeres volt a székesfehérvári önkormányzat által koordinált "Munkaerő-piaci Partnerség Székesfehérvár" (MUPSZ) program. A program 2006-ban európai uniós támogatással indult útjára, akkor 47 millió forinthoz jutott a regionális operatív programból.

Járulék-visszatérítés uniós pénzből

Az elmúlt félév eredményeként több ezer cég került átmenetileg negatív üzleti pályára, annak ellenére, hogy a válságkezelő intézkedések kedvezőbb feltételeket teremtettek az uniós források elnyerésére. A TÁMOP 2.3.3 pályázat a létszámleépítéssel szemben pontosan a munkaerő képzésére hívja fel a figyelmet.

Az EU új cégeket vetne be a munkanélküliség ellen

Az Európai Unió munkaügyi miniszterei hétfőn Luxemburgban többségükben támogatták a brüsszeli bizottság javaslatát 19 milliárd euró "azonnali" felszabadítására az uniós munkanélküliség elleni harchoz.

Munkahelymegőrzés négy napos munkahéttel

A magyar kormány az európai uniós források felhasználása során a gazdasági válság negatív hatását tompítja, illetve az elmaradott térségek felzárkóztatását segíti.

Nemzetbiztonsági Hivatal: így kell megcsapolni az uniós kasszát

Nagy az érdeklődés az uniós támogatások megszerzése iránt, az erős lobbitevékenység pedig sokszor túlmutat a jogszerűség keretein, a bűnözők egyre kifinomultabb eszközökkel próbálnak meg Magyarországon is jogszerűtlenül nagy összegű támogatáshoz jutni.

A milliárdos fejlesztéseknek köszönhetően igény van a munkaerőre

Közel 1,5 milliárd forintos beruházással üzemet épít egy gépgyártásra szakosodott kft. Kaposváron. Az új, tízezer négyzetméter területű üzemben főként szélerőművekhez gyártanak alkatrészeket, de a folyamatos megrendelésnek köszönhetően több piaci szegmenst is kiszolgálnak majd.

Felfüggesztették a munkahelymegtartó pályázatokat

A munkahelymegtartó támogatások iránt rendkívüli az érdeklődés, több mint kétezer pályázat érkezett be, emiatt az Országos Foglalkoztatási Alap Közalapítvány február végén átmenetileg felfüggesztette az igénylések befogadását.

Érdemes pályázni: újabb milliárdok munkahelyteremtő iparfejlesztésre

Összesen 37 milliárd forint támogatást nyújt telephelyek modernizálására és foglalkoztatást generáló beruházásokra európai uniós forrásból a kormány.

Hiba volt megvonni a támogatást a Budai Vártól

Az első kerületi polgármester szerint a kormány kudarca az a döntés, hogy visszavonják egyes kiemelt projektek, köztük a budai Vár fejlesztési támogatását.

1 2 3 4