Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 36 találat van a UniósPénz oldalon

Paktumot kötöttek a munkanélküliség csökkentése érdekében

A zalaegerszegi kistérségi foglakoztatási problémák kezelésére, a munkanélküliség csökkentésére a munkaügyi szervezetek, munkáltatók, önkormányzatok, civil szervezetek együttműködését elősegítő foglalkoztatási paktumot hoztak létre.

Újra felveszik a munkát a hátrányos helyzetű állástalanok

Az Európai Unió 74 millió forint összegű, száz százalékos arányú költségtámogatásával képzési program indul három szatmári település, Géberjén, Győrtelek és Tunyogmatolcs hátrányos helyzetű állástalanjainak.

Uniós támogatást kap száz álláskereső

Száz hátrányos helyzetű, társadalmi kirekesztődéssel küzdő képzetlen munkanélküli foglalkoztatását segítik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében uniós támogatással, adja hírül az MTI alapján a Népszabadság.

Közel százhúsz milliárd forintot fordítanak munkahelyteremtésre

A kormány célja, hogy jövőre a vállalkozói szférát is bekapcsolják az Út a munkához programba, ezért bérköltség-támogatást nyújtanának a vállalkozásoknak a foglalkoztatási törvény módosításával.

Van megoldás a munkanélküliségre

A hátrányos helyzetű álláskeresők foglalkoztatási esélyeinek növelésére projektet indított két Győr megyei kistérségben európai uniós támogatással, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával a győri székhelyű United Way Kisalföld Alapítvány.

Jövőre százmilliárdos krízisalap segíti a munkanélkülieket

Az év végéig a képzéssel kombinált munkahelymegőrző program keretében 30 milliárd forintra pályázhatnak a cégek. A kormány szerint az átcsoportosítás hatására idén 150-160 ezer állást sikerült megőrizni az országban.

Eddig négymilliárdot fordítottak a munkanélküliek integrálására

Az idén augusztus végéig összességében csaknem 4 milliárd forintot fordított az úgynevezett decentralizált foglalkoztatási alaprészből a munkanélküliség enyhítésére az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ.

Munkaügy: 11 milliárdból képzik a rászorulókat

Közel 11 milliárd forint európai uniós forrást használhat fel elhelyezkedés-támogatásra és képzésre az Észak-alföldi Regionális Munkaügyi Központ Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - írta keddi számában a Kelet-Magyarország.

A munkahelyek megtartására 260 milliárd forintot csoportosítanak át

Várhatóan augusztus végéig formálisan is jóváhagyja az Európai Bizottság Magyarország számára az operatív programokban lévő uniós pénzek átcsoportosítását a válság enyhítésére.

Uniós pályázat a befogadó munkahelyek támogatására

Megjelentek a hátrányos helyzetűeket foglalkoztató szervezetek fejlesztésére, valamint a befogadó munkahelyi gyakorlatok támogatására fókuszáló pályázatok. A pályázaton igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege 10 millió és 100 millió forint között lehet.

1 2 3 4