Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 20 találat van a UniósPénz oldalon

Szakképzési program harmincmillió forintból

Határon átnyúló szlovén-magyar szakképzési és felnőttképzési programot valósít meg mintegy 29 millió forint uniós támogatással az Első Magyar-Dán Termelő Iskola Alapítvány, a lendvai Kéttannyelvű Középiskola és Lendvai Népi Egyetem.

Jócskán megelőztük Szlovákiát

A 2007-2013 közötti időszakra szánt európai uniós fejlesztési pénzek merítésében az új uniós tagállamok közül eddig Magyarország a legeredményesebb - derült ki a KPMG nemzetközi tanácsadó cég felméréséből.

Figyelemfelkeltésből bicikliztek a szakemberek

Újra lehet pályázni a szlovák-magyar együttműködési program támogatásaira - erre hívta fel rendhagyó kerékpártúrájával a figyelmet a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Közös Szakmai Titkársága, a túra résztvevői hazatértek Pozsonyból.

Milliárdos határmenti együttműködések

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint a program Közös Irányító Hatósága megjelentette a Magyarország, Szlovákia, Románia, Ukrajna ENPI Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 első pályázati felhívását. A pályázati felhívás keretében több mint 13 millió euró vissza nem térítendő ENPI közösségi forrás áll rendelkezésre.

Egymilliárdos támogatás akadálymentesítésre

Egy év alatt egymilliárd forint támogatást nyertek pályázaton önkormányzatok akadálymentesítésre az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében a régió három megyéjében.

Utolsó lehetőség a mezőgazdasági gépek beszerzésére

Induló vállalkozások is pályázhatnak arra a mezőgazdasági géptámogatásra, amely másfél év után június közepén nyílt meg újból. A támogatott beszerzésre a jelenlegi uniós költségvetési ciklusban, azaz 2013-ig már nem lesz lehetőség.

Létrejött a megállapodás az EU-val

Létrejött a megállapodás az Európai Unióval (EU), június 11-én aláírták a Kiegészítő Egyetértési Megállapodást, amelynek alapján Magyarország lehívhatja nemzetközi finanszírozási csomag európai uniós részének harmadik részletét.

Magyarország 2013: debreceni jövőképek

A tervek szerint négy éven belül hazánk összes városrehabilitációs programja a végéhez ér majd, minden régiós megyeszékhely megújul, a kulturális épületek világszínvonalon szolgáltatnak és az óriási, turistavonzó fürdőkomplexumok kinyitják kapuikat. A legjelentősebb városi beruházásokról olvashatnak a következőkben. Górcső alatt Debrecen.

Közel húszmilliárd forinttal díjazzák a határmenti együttműködést

Az Európai Szomszédsági és Partnerségi Eszköz Alapjának 68 millió eurós, több mint 19 milliárd forint összegű támogatásával határon átnyúló fejlesztéseket valósíthatnak meg az együttműködő magyar, szlovák, román és ukrán pályázók.

Szuperpark épül Mosonmagyaróváron

A mosonmagyaróvári innovációs és kereskedelmi központ kialakításához közel 150 millió forint támogatást nyert az önkormányzat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program pályázatán.

1 2