Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a UniósPénz oldalon

Szórakoztatva tanítanának

Beindult a Múzeumok Mindenkinek Program, amelynek megvalósításához 438 millió forint EU-támogatással ötszáz múzeumpedagógust képeznek ki 2013-ig a szentendrei skanzenben működő Múzeumi Oktatási Képzési Központ koordinálásával.

Egyedülálló lesz a szentendrei vasút

A szentendrei skanzenben megkezdődött Európa leghosszabb, 2,1 kilométeres múzeumi vasúti sínpályájának lefektetése. A vasútépítés része az intézmény összesen 2,2 milliárd forintból megvalósuló múzeumgyarapító programjának.

Turisztikai- és látogatóközpont a Hősök terén

Budapesten az elkövetkezendő évek legnagyobb új építésű kulturális beruházásaként épül meg a Szépművészeti Múzeum új, térszint alatti épületrésze. A beruházás az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, több mint 3,3 milliárd forintos uniós támogatásból valósul meg.

Megújítják az Oroszlányi Bányamúzeumot

Megújítják az Oroszlányi Bányamúzeumot: az egykori bányaépületek revitalizációjára és a kiállítás korszerűsítésére 424 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a soproni székhelyű Központi Bányászati Múzeum az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-dunántúli Operatív Program keretében.