Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a UniósPénz oldalon

Százmilliárdokat költöttünk idén turisztikai fejlesztésekre

Az ÚMFT keretében 583 millió forintból épül meg a Bihari Rendezvénycsarnok a berettyóújfalui kistérségben. Az Észak-aföldi Régióban egyre nagyobb igény mutatkozik a rendezvény- és sportturizmus iránt.

Nyolcszázmillió forintból alakítják át a kamalduli remeteséget

Turisztikai központtá alakítják és felújítják a kamalduli szerzetesek 275 éve épült központját az Oroszlány közelében fekvő Majkon. A beruházás értéke megközelíti a nyolcszázmillió forintot.

Hatszázmilliós fejlesztések Szolnok megyében

A jászkun kapitányok nyomában címmel a kulturális turizmus egy új termékének megvalósítása kezdődött el Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az építési munkákkal kapcsolatos első szerződést hétfőn írták alá a megyeházán.

Lassan felépül hazánk első kulturális fővárosa

Elhelyezték a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a konferencia- és koncertközpont alapkövét. A koncertközpont nettó 7,2 milliárd forintból, részben európai uniós forrásból, várhatóan 2010. szeptember 30-ra készül el.

Pécs: tíz hónap alatt építenék fel a négymilliárdos megalétesítményt

Megkezdődhet a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa program egyik nagyberuházása. A kivitelező csütörtökön veszi át a munkaterületet és 329 napja van a projekt befejezésére, ami azt jelenti, hogy a tudásközpont jövő nyárra elkészül.

Erzsébetvárosi felújítás közel négymilliárd forintból

Mintegy 3,8 milliárd forintnyi összegű épület- és közterület-felújítás veszi kezdetét az Erzsébetvárosban. A Kazinczy utca egy részén pedig 2010-ig megvalósul a Kultúra Utcája nevű projekt.

Időutazás uniós pénzből: épül a reneszánsz élménypark

Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként reneszánsz élménypark épül a bikali Puchner Kastélyszálló szomszédságában 7,5 hektárnyi területen. Bár a élménypark csak egy év múlva nyílik, az érdeklődők már nyáron betekintést nyerhetnek a programok egy részébe.

Példátlan filmes támogatást kapott a CineFest

Huszonötezer eurós európai uniós támogatást kapott a miskolci Fiatal Filmesek Nemzetközi Fesztiválja, a CineFest, a nagyszabású filmes rendezvényt idén hatodik alkalommal rendezik meg.

Jövőre átadják a magyar borkultúra központját

Esztergomban megkezdték a bazilika feljárója alatt lévő, 3700 négyzetméteres pincerendszer felújítását. A létesítményt 772 millió forintos uniós támogatással a magyar borkultúra központjává alakítják.

Félmilliárdba kerül az új hazai filmstúdió

Már épül a Mafilm új műterme a fóti filmgyártó telepen; az épület, amely kétszer akkora lesz, mint a tavalyelőtt leégett Huszárik műterem volt, a tervek szerint október végére készül el.

1 2