Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a UniósPénz oldalon

Így szerezz pénzt telephelyfejlesztésre!

Hárommilliárd forint értékben telephelyfejlesztési pályázatot írt ki mikro-, kis- és középvállalkozások számára a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács (DARFT).

Esély a cégeknek: befektetésösztönző pályázatok a közeljövőben

Az iparterületek fejlesztése és új inkubátorházak létesítése mellet a pályázatok kiíróinak fő célja volt a hazai vállalkozások segítése. Az alábbiakban olyan befektetésösztönzési pályázatokról adunk tájékoztatást, melyek keretösszege több milliárd, a minimum igényelhető támogatás pedig tízmillió forint felett mozog.

Új Magyarország Kis- és Középvállalkozói Hitelprogram

Az ERSTE BANK HUNGARY NYRT. az Új Magyarország Kis- és Középvállalkozói Hitelprogram keretében a magyarországi székhelyű kis- és középvállalkozások beruházási- és fejlesztési céljaihoz hosszú lejáratú, kedvezményes kamatozású hitelt biztosít ügyfelei részére.

Újabb milliárdokat kaphatnak a kis cégek

Jövő évtől további 45 milliárd forint áll majd rendelkezésre a kockázati tőkeprogramban a növekedésre képes kis- és középvállalkozások támogatására.

2,8 milliárdnyi mikrohitel

Az Új Magyarország Mikrohitel Programban január vége óta 2,6 milliárd forint hitelt helyeztek ki 550 vállalkozásnak - derül ki a Magyar Vállalkozásfinanszírozási (MV) Zrt. összesítéséből.

Vállalkozói falu Szentesen

A következő három évben 364 millió forintos összköltséggel fejlesztik a szentesi ipari parkot, amely a Dél-Alföld egyik legnagyobb ilyen létesítménye - jelentette be Szirbik Imre (MSZP) polgármester.

Több jut a cégek technológiafejlesztésére

Az Új Magyarország fejlesztési terv (2007-2013) első kétéves periódusának végéhez közeledve általánosságban elmondható, hogy nincs sok lehetőség a vállalkozásukat fejleszteni akarók számára, pedig beruházás nélkül nincs gazdasági növekedés. Ezért tarthat érdeklődésre számot, hogy júliustól további 2,5 milliárd forint áll azon mikro- és kisvállalkozások rendelkezésére a Gazdaságfejlesztési Operatív Program technológiafejlesztésre kiírt pályázatán.

A kkv-nak csak a töredék jut

Magyarországon az egész EU-ban a legalacsonyabbak közé tartozik a kis- és középvállalkozások részesedése a felzárkóztatási forrásokból - derül ki abból a kimutatásból, amit szerdán tettek közzé Brüsszelben - írja a bruxinfo.