Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a UniósPénz oldalon

Láthatatlan uniós ezermilliárdok

Magyarország áll a legjobban az uniós források lehívásában a legutóbb felvett 10 tagország közül, Magyarország nyújtotta be a legtöbb nagyprojektet a 2007-2013-as időszakra az unióhoz, és az ország kapta meg a legtöbb engedélyt a fejlesztésekre.

Költségvetés 2010: 590 milliárd forint kifizetés az ÚMFT-ben

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) operatív programjainak keretében 589,3 milliárd forint kifizetésével számol a 2010-es költségvetés tervezete, a kifizetésekből 500,3 milliárd forint az európai uniós forrás.

Dilemma az uniós kifizetések körül

Élenjárók vagyunk az uniós támogatások lehívásában, vagy sereghajtók? A kérdés a parlamentben is vitát váltott ki. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől kapott adatok alapján: az elmúlt két évben eddig 313 milliárd forintot utaltak át a sikeres pályázóknak.

Az expressz kifizetésre hajtanak

A gazdasági válság elleni fellépés jegyében új és szorosabb határidőket alkalmazó kezdeményezést fogadott el szerdán az Európai Bizottság a közvetlen kezelésében álló európai uniós pénzeszközök kifizetésére vonatkozóan, hogy a készpénz gyorsabban eljusson a kedvezményezettekhez.

Válsághelyzetben megnyílnak az Eu-s pénzeszsákok

Több mint 7 és fél milliárd eurót hívhatnak le idő előtt az EU pénzalapjaiból az "új" uniós tagok, mely pénzt rendesen az alapokból (strukturális és kohéziós) 2013-ig költhetik el.

Megkezdte az FVM a területalapú támogatások kifizetését

A földművelésügyi tárca hétfőtől megkezdte a területalapú uniós támogatások kifizetését, ezzel az unióban Magyarország Ausztria után a másodikként indította el ennek a forrásnak a kiutalását a gazdáknak.