Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 12 találat van a UniósPénz oldalon

Újabb négy kilométer kerékpárutat építenek

Megduplázódhat Gyomaendrődön a belterületi kerékpárutak hossza, mert a város 142 millió forintot nyert el pályázat keretében e célra.

Végre megépülhet Dunakeszi bicikliútja

Elkészültek annak a két kerékpárútnak a tervei, melyek Dunakeszi főútja, illetve a településen a Fóti út mentén épülnek majd nagyrészt uniós forrásból, illetve saját erőből. A beruházás megvalósulásához szükséges két pályázat befogadásáról szóló értesítést már megkapta az önkormányzat.

Szeptemberre készül el a záhonyi kerékpárút

Az ütemterv szerint halad, és várhatóan szeptember közepére készül el a 224 millió forintos uniós támogatással épülő kerékpárút Győröcske és Zsurk között.

Támogatott határmenti kerékpárút-építés

Közel kétszáz kilométeres kerékpárút épülhet Hollokó és néhány szlovák település között. Nógrádban magyar-szlovák határmenti programokra nyertek uniós támogatást, de a szerződéseket még nem írták alá.

Lassan biciklis nemzet leszünk: több száz kilométer új út épül

Országszerte mintegy 300 kilométer új kerékpárút megépítését teszik lehetővé a következő időszakban az Új Magyarország Fejlesztési Terv regionális prog­ramjainak keretében most megjelent pályázatok. A hét régióban ezúttal össze­sen 11,7 milliárd forint európai uniós támogatásra pályázhatnak a kerékpárutat építeni szándékozó helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint a központi költség­vetési szervek és intézményeik.

Ajkai sikersztori uniós pénzből

Az elmúlt két évben a Ajka és válalkozásai 1,3 milliárd forintot meghaladó, vissza nem térítendő támogatáshoz jutottak, melynek hatására ezer új munkahelyet hoztak létre a városban. Nemrég százötven millió forint regionális támogatást nyert az önkormányzat kerékpárút építésére.

Órási beruházáshullám söpört végig Kelet-Magyarországon

A Nemzeti Fejlesztési Terv Környezetvédelem és Infrastruktúra Operatív Program (KIOP) támogatásával megépült Cigándi árapasztó tározó Magyarország egyik legnagyobb árvízvédelmi létesítménye. A beruházás 16,5 milliárd forintba került.

A fővárost kivéve jók a hazai kerékpárutak

A hazai biciklis kultúra folyamatos fejlődését bizonyítja, hogy a 2007-2013 közötti időszakban az állami, önkormányzati és uniós támogatással együtt összesen hatvanmilliárd forintot szánnak a kerékpáros turizmus fejlesztésére. Szakértőnk szerint a beruházások során a kerékpárutak látványosan fejlődnek, a fővárost kivéve.

Bukott fővárosi pályázat

A hatósági engedélyek és a tulajdonosi hozzájárulások elhúzódása miatt bukta el a Fővárosi Önkormányzat azt a 650 millió forintos uniós pályázatot, amely kerékpárút-építésről szólt.

Átadták a tapolcai kerékpárutat

Az ÚMFT közel negyvenmillió forintos támogatása segítségével épült meg a másfél kilométer hosszú kerékpárút II. üteme Tapolca és Tapolca-Diszel városrész között. A projekt összköltsége közel ötvenmillió forint volt.

1 2