Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a UniósPénz oldalon

Átadták a megújult Szajol-Mezőtúr vasútvonalszakaszt

Az utóbbi években aránytalanul háttérbe szorult a kötött pályás közösségi közlekedés infrastruktúrájának javítása a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésével szemben.

Komplex közlekedési csomópont épül a Tópark területén

Mintegy 5-10 milliárd forintból 2012-re többféle közlekedési lehetőséget biztosító, úgynevezett intermodális központ épül Budapest dél-nyugati határánál, a Tópark ingatlanberuházás területén.

Egymilliárd eurót szánnak az európai közlekedési folyosóra

Közzétette az Európai Bizottság a nagy nemzetközi jelentőségű útvonalakkal, az úgynevezett transzeurópai közlekedési hálózatokkal kapcsolatos pályázati felhívásait, amelyeken keresztül idén összesen mintegy egymilliárd eurót kíván a fejlesztési beruházások rendelkezésére bocsátani.

Rövidebb menetidővel közlekednek majd a buszok

Aláírták a rákoskeresztúri buszfolyosó támogatási szerződését. A beruházás uniós források segítségével gyorsíthatja a közlekedést a főváros egyik legforgalmasabb útszakaszán. Júliusban elindulhat a kivitelezés, amely várhatóan 2010 év végén fejeződik be.

Egymilliárd az érdi közlekedés megreformálására

Érden a helyközi közlekedés megreformálására egymilliárd forintos uniós forrás elnyerésére dolgoztatott ki pályázatot a helyi önkormányzat, az előkészületekre eddig tizennégymillió forintot fordítottak - közölte a Pest megyei város alpolgármestere.

Nagyprojekt lett a miskolci villamosfejlesztés

A kormány újabb nagyprojekt, a miskolci villamosfejlesztési beruházás támogatásáról döntött. A döntés új lökést ad Miskolc fejlődésének és mérföldkő a magyar nagyvárosi tömegközlekedés fejlesztésében - hangoztatták reagálásukban a miskolci szocialista politikusok az MTI-nek.