Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a UniósPénz oldalon

Veszélyes hulladékba fullad az ország

Tavaly és az idén pályázati forrásként összesen 3,2 milliárd forint áll rendelkezésre kutatás-fejlesztésre a Közép-magyarországi régióban. A pénzek nagyobb hányada a környezet védelmével kapcsolatos új technológiák kimunkálását szolgálja – erre elsősorban az ipari hulladék mennységének rohamos növekedése miatt van szükség.

Tájvédelmi körzet lett a Nyugat-Mecsek

Tájvédelmi körzet lett a Nyugat-Mecsek, ezzel oltalom alá került Magyarország utolsó, még nem védett karsztterülete.

Százmilliós projekt a várpalotai lőtéren

Ötéves környezetvédelmi projekt keretében, uniós támogatással, összesen 2,239 millió eurós (mintegy 630 millió forint) költséggel helyreállítják az eredeti élővilágot a honvédség várpalotai központi lőterén.

Szennyvízbe dobott milliárdok

Nagykanizsa egyes részein, valamint 14 környező településen összesen több mint 12 milliárd forintos beruházással épül szennyvízcsatorna-hálózat és korszerűsítik a város szennyvíztisztító telepét is. Az elmúlt két évben hazánkban példátlanul magas támogatási összegeket ítéltek meg szennyvíztisztítók rekultivációjára.

Több mint 600 milliárd forint környezetvédelmi pályázatokra

Megnyílnak a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) újabb kétéves akciótervének pályázatai: a 2009-2010-es években 613,59 milliárd forint európai uniós forrás jut környezetvédelmi projektekre.

Soha nem volt ennyi pénzük a nemzeti parkoknak

Hét nemzeti park tíz pályázata nyert összesen négymilliárd forint uniós támogatást ökoturisztikai fejlesztésekre. A javarészt uniós támogatásból álló fejlesztési keret a nemzet parkok egyéves költségvetésének felel meg.

Környezetvédelmi beruházási lehetőségek hazánkban

Országos konferencián ismertették az uniós támogatásból megvalósítható környezeti fejlesztési lehetőségeket valamint az eddig elért eredményeket. Az esemény célja az volt, hogy a potenciális pályázók közvetlenül a szakértőktől szerezhessenek információkat a környezetvédelmi beruházásokkal és az Európai Unió támogatásaival kapcsolatban.

Környezetvédelmi pályázatok: Négyen az élen

Az Európai Unió környezetvédelmi és természetvédelmi projekteket támogató LIFE+ programja keretében négy magyarországi pályázatot ítélt támogatásra érdemesnek.

Hat öko-projekt kormánytámogatással

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a kormány újabb hat uniós, környezetvédelmi projekt előkészítésének a támogatásáról döntött, összesen 1,7 milliárd forint értékben.