Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a UniósPénz oldalon

Nyolc kórházat fejlesztenek nyolcvanöt milliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv eddigi legnagyobb egészségügyi beruházása az a 85 milliárd forintos program, melynek keretében 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. Az eddig aláírt támogatások mellett e héten két újabb kórház szerződésére került pecsét. Ezzel Győrben és Nyíregyházán is elindulhat a beruházás.

Tízmilliárdos kórházfelújítások Közép-Magyarországon

Az ÚMFT 9,6 milliárd forintos támogatásának köszönhetően 2010 végéig megújul a váci Jávorszky Ödön Kórház és befejeződik a Szent Imre Kórház, valamint az Uzsoki utcai Kórház rekonstrukciója is. A korszerűbb és színvonalasabb betegellátást 2007 és 2013 között, mintegy 481 milliárd forint uniós forrás biztosítja. A korszerűsítés várhatóan 2011 nyarára fejeződik be.

Közel kétmilliárd forintból modernizálják a váci kórházat

Befejeződhet a váci Jávorszky Ödön Kórház teljes korszerűsítése egy uniós pályázaton most elnyert 1,9 milliárd forint felhasználásával, amelyhez 200 millió forint önrészt biztosított a fenntartó önkormányzat. A korszerűsítés előkészületei szeptemberben kezdődnek, maga a munkálat pedig 2010 elején indulhat és több mint egy évig tart majd.

Új energiaellátót kapott a szekszárdi kórház

Nyolcmillió forintos megtakarítást hoz évente a szekszárdi Balassa János Kórház műtőblokkjában az a kazánrendszer, amelyet európai uniós támogatással épített ki az intézmény.

Új ágyakat és új épületeket kap a kórház

A nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház ápolási osztálya 21 ággyal bővült. A mintegy 45 millió forintból megvalósult, immáron 71 férőhelyes új kórházi szárnyat kedden adták át.

Folytatódik az Uzsoki utcai kórház korszerűsítése

Folytatódik az Uzsoki utcai kórház korszerűsítése, a fejlesztés második üteméről szóló támogatási szerződést csütörtökön írták alá a budapesti intézményben.

Kevesebb pénzzel, de fejleszthet a kórház

Mintegy 650 millió forintot, az igényelt támogatásnál 187 millió forinttal kevesebbet nyert a sürgősségi centrum kialakítására a Zala Megyei Kórház a Társadalmi Operatív Program keretében kiírt pályázaton.

Hatalmas fejlesztés: hétmilliárdot fordítanak a Szent Imre Kórházra

A Szent Imre Kórház rekonstrukciójával 2010-re a főváros egyik legmodernebb regionális egészségügyi intézménye jön létre, amely képes biztosítani a versenyképes, magas színvonalú ellátást az agglomeráció lakói számára is.

Tízmilliárdért harcol a kórház

Megkapta az európai uniós pályázatával kapcsolatos döntésről szóló értesítést a Fejér Megyei Szent György Kórház és a fenntartó megyei önkormányzat. A vezetőség nem elégedett, tartaléklistára került az intézmény.

Újabb épületet kap a Tétényi úti kórház

A Főpolgármesteri Kabinet kedden egyetértett azzal, hogy felerészben európai uniós pénzből valósuljon meg a Tétényi úti kórház 6,7 milliárd forintos rekonstrukciójának II. üteme.

1 2