Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 26 találat van a UniósPénz oldalon

Véget ért a kétszázmilliós iskolafejlesztés

Kétszázmillió forintból újult meg a Borsod megyei Boldva általános iskolája, a bővítéssel egybekötött rekonstrukciót fél év alatt végezték el.

Húsz felújított iskolát adnak át havonta

Újabb oktatási intézmény újult meg a Nemzeti Iskola-felújítási Program keretében, a pesterzsébeti Ady Endre Általános Iskola új épületét Hiller István szakminiszter adta át. A program keretében a 2009/2010-es tanévben havonta 15-20 felújított iskolát adnak át.

Felújított iskolát avatnak Rédén

Hétfőn adják át a Komárom-Esztergom megyei Rédén a település újjáépített iskoláját: a 200 milliós beruházás a Kisbéri Kistérségi Társulás iskolafejlesztési programjának legjelentősebb eleme.

Újabb százmilliókat költenek a vidéki iskolákra

Az écsi és a ravazdi gyerekek jövőbeni boldogulásának esélyeit növeli az a fejlesztés, amely az unió, a magyar állam és az önkormányzatok együttműködése révén megvalósult.

Uniós támogatással korszerűsítik a nyírbátori speciális iskolát

Az Európai Unió támogatásával, csaknem 700 millió forintos költségből korszerűsítheti és bővítheti a tanulásban egészségileg korlátozott fiatalok nyírbátori Éltes Mátyás speciális iskoláját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat.

Kétszázmilliós iskolafelújítás a minőségi oktatásért

Közel 173 millió forintos uniós támogatás jóvoltából bővülhet és újulhat meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsaholy általános iskolája. A 208 milliós beruházás során tornateremmel, szaktantermekkel bővül az intézmény, de elvégzik az iskolaépületek energiatakarékossá történő átépítését is.

Modern iskolai környezetet alakítottak ki a községben

A XXI. századi közoktatási környezet kialakítása a győrújbaráti iskolában javítja a településen élő kisdiákok esélyeit a jövőbeni boldogulásra.

Hatalmas fejlesztések: év végéig 36 iskola újul meg az országban

A Nemzeti Iskola Felújítási Program keretében az elmúlt hetekben 26 tanintézmény korszerűsítése fejeződött be és az év végéig további 36 iskola újul meg pályázati, főként uniós pénzekből. A szigethalmi Szent István Általános Iskola megújulására 250 millió forint jutott, amit állami forrásból teremtettek elő.

Ötven éve nem volt ekkora felújítási hullám hazánkban

Az ÚMFT Nemzeti Iskolafelújítási Programjának keretében megközelítőleg 104 milliárd forint uniós támogatás áll rendelkezésre 2011-ig. A támogatásokból lehetőség nyílik 364 projekt megvalósítására.

Iskolafelújítás félmilliárd forintból

Mintegy 550 millió forintból teljesen felújítják a békési kistérségi általános iskola és pedagógiai szakszolgálat dr. Hepp Ferencről elnevezett tagintézményét. A felújítás során az ablakokat hőszigetelő üveggel látják el, az ablakkereteket műanyagra cserélik és a jelenlegi, acélszerkezetű ajtók helyett jobb minőségűeket építenek be.

1 2 3