Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a UniósPénz oldalon

EU-s színvonalú ipari park Győrben

TECHNONET néven megvalósuló autóipari technológia kompetencia központtal bővül a Győri Ipari Parkban működő INNONET Innovációs és Technológiai Központ. A projekt első ütemének megvalósítását 400 millió forint vissza nem térítendő támogatás segíti.

Elkészült az ipari parkhoz vezető út

Mintegy 650 millió forintos beruházással elkészült a 47-es főközlekedési utat a Hód Ipari Parkkal összekötő 3,5 kilométer hosszú kétszer egysávos elkerülő út. A fejlesztésnek köszönhetően jelentősen csökken a forgalom az alföldi település több városrészében.

Szuperpark épül Mosonmagyaróváron

A mosonmagyaróvári innovációs és kereskedelmi központ kialakításához közel 150 millió forint támogatást nyert az önkormányzat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program pályázatán.

Háromszáz új munkahely másfél milliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében félmilliárd forint értékű támogatásban részesül az Egri Ipari Park (EIP) Kft. Az uniós forrás összességében 1,5 milliárd forint értékű infrastruktúra fejlesztést tesz lehetővé.

Teljesített ígéret hétszázmillió forintból

A Komáromi Ipari Parkban csapadékvíz-elvezető rendszert adtak át. A közel 700 millió forintból megvalósult beruházás 107 hektárnyi területről gyűjti az esővizet.

Mechatronikai ipari park Miskolcon

Átadták a Mechatronikai Ipari Parkot Miskolcon. Az 1,3 milliárd forint összköltségű beruházással lehetővé válhat a város és vonzáskörzete gazdasági struktúrájának korszerűsítése, versenyképességi feltételeinek javítása.

Költséghatékony cégvezetés uniós fejlesztéssel

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével megújul a Pécs-Kővágószőlősi Ipari Park. A 126 millió forintos európai uniós támogatással létrejövő fejlesztés részleteiről.

Félmilliárdból fejleszt a Gödöllői Ipari Park

Aláírták azt a közel félmilliárd forintos vissza nem térítendő támogatásról szóló szerződést, amely lehetővé teszi a Gödöllői Ipari Park (GIP) legújabb beruházásának, az Innovációs és Szolgáltató Központnak a fejlesztését.

Tovább bővülhet a pécsi ipari park

Tovább bővülhet a Pécsi Ipari Park és annak vállalkozói faluja, miután a létesítményeket működtető gazdasági társaság a napokban támogatást kapott az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-dunántúli Regionális Operatív Programjától.

Vállalkozói falu Szentesen

A következő három évben 364 millió forintos összköltséggel fejlesztik a szentesi ipari parkot, amely a Dél-Alföld egyik legnagyobb ilyen létesítménye - jelentette be Szirbik Imre (MSZP) polgármester.