Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 3 találat van a UniósPénz oldalon

Agrártámogatások a világhálón

Holnap jár le az uniós agrártámogatási adatok közzétételének határideje. A közvetlen földalapú kifizetések összegeit gazdaságonként kell nyilvánosságra hozniuk az interneten a tagállamoknak. Az öszszeg nem csekély, hiszen 2007-ben összesen 55 milliárd eurót fizetett ki az unió ilyen alapon, ennek közel 18 százaléka jutott a legnagyobb kedvezményezett Franciaország agrártermelőinek.

Hatalmas támogatást kap az internetfejlesztés vidéken

Az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottsága tárgyalta az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapról szóló jogszabály felülvizsgálatát. Harangozó Gábor mint a szocialista frakció témafelelőse elmondta, hogy egy térségben akár kilencven százalékos támogatást élvezhetnek a vidékiek.

Biztonságos internet: 55 millió eurót költenek fejlesztésekre

Az Uniónak 2009. január elsejével új "Biztonságosabb internet" programja lesz, melynek célja, hogy az egyre összetettebbé váló internetes világban védelmet nyújtson a gyermekeknek, és felkészítse őket arra, hogy biztonságosan használhassák a web-szolgáltatásokat. Az EU 2009 és 2013 között 55 millió eurót fog költeni arra, hogy az internet megbízhatóbb környezetté váljon.