Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a UniósPénz oldalon

Fókuszban az innovációs pályázatok

A kormány a 2010. évi költségvetésben is biztosítja a költségvetési hozzájárulást az innovációs alaphoz a gazdaság szereplőivel 2003-ban megkötött egyezségben vállaltak alapján.

Innovációs bravúrt mutatott be a magyar klaszter

Az egészséggel és a mobil internetezéssel kapcsolatos két új magyar fejlesztést mutatott be csütörtökön sajtótájékoztatón Magyarország egyik legeredményesebb innovációs összefogása, a Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter).

Kétmillió eurót osztanak szét a FIDIBE-keretből

Az innovációs, technológiai és ipari parkok fejlesztését, a kis- és középvállalkozások támogatását tűzte ki céljául az a fejlesztési program, amelyet 2,2 millió eurós,- több mint 590 millió forintos - uniós támogatással a következő 30 hónapban valósítanak meg a dél-kelet-európai régió hét országában, köztük Magyarországon.

Másfél milliárd forint innovációra

Kutatás-fejlesztéssel, innovációval foglalkozó kis- és középvállalkozásokat segítő technológiai inkubátorházak létrehozására és fejlesztésére írt ki pályázatot a Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (DARFÜ).

Újabb tíz nyertes a vállalati innovációs pályázaton

Újabb 10 vállalat nyert el vissza nem térítendő támogatást vállalati technológiai innováció megvalósításához több mint félmilliárd forint értékben az Új Magyarország Fejlesztési Terv gazdaságfejlesztési programjában.

Közel kétszázmilliárd jut innovációra idén

Elindult a Nemzeti Kutatási Infrastruktúra Fejlesztési Útiterv (NEKIFUT) projekt, amely a hazai kutatási infrastruktúra felmérését célozza meg. Fejlesztésre, innovációra összességében 170 milliárd forint fordítható az idén hazai és uniós forrásból.

Innovációs forrástérkép az elkövetkező két évre

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal közzétette pályázati összesítőjét. A forrástérkép tartalmazza az összes jelentős hazai, európai uniós és kétoldalú nemzetközi támogatási lehetőséget, amelyek a kutatás-fejlesztést és az innovációt támogatják.

Idén is rengeteg pénz van az innovációban

Magyarországon évente mintegy egymilliárd eurót fordítanak kutatás-fejlesztésre. Szakértők szerint az innováció fontos eszköze lehet annak, hogy a vállalkozások minél kevesebb kockázattal éljék túl a válságot.

Fejlesztések: teret kap az ipar és a védelmi szektor

Idén a tervezetthez képest 10 milliárd forinttal több, összesen 40 milliárd forint jutott nemzetgazdasági és társadalmi hatásuk szempontjából is jelentős stratégiai kutatások támogatására.

Milliárdos támogatás a Tolna megyei szakképzésnek

Közel másfél milliárd forint európai uniós forrást fordíthat képzésekre, fejlesztésekre a szekszárdi Szent László Térségi Integrált Szakképző Központ (TISZK).

1 2