Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a UniósPénz oldalon

Természetvédelmi Információs Rendszer nyolcszázmillió forintból

Elkészült és már üzemel az állami természetvédelmi intézmények munkáját kiszolgáló komplex térinformatikai számítógépes információs rendszer, amelyet mintegy 800 millió forint költséggel hoztak létre

Román informatikai pályázatok hazai cégeknek

Számos magyar vállalkozás keres kitörési lehetőséget a hazainál gyorsabban fejlődő román gazdaságban való részvétellel. Ezért nem haszontalan megismerkedni a szomszéd ország informatikai tárgyú uniós fejlesztési pályázataival - olvasható az IT-business.hu-n.

Megújított EU-s informatikai pályázatok

Gyors sikert hozott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség új formában kiírt informatikai pályázata, amelynek célja, hogy minél gyorsabban juthassanak EU-s támogatáshoz a hazai cégek, ha vállalati folyamatmenedzsmenthez vagy elektronikus kereskedelemhez kapcsolódó beruházást terveznek. Összesen több mint 3,7 milliárd forint áll rendelkezésre, a pályázatokat év végéig lehet benyújtani.

Óriási támogatást kapott egy hazai informatikai cég

Hatalmas, 120 millió forintos támogatást kapott egy hazai informatikai vállalkozás a nemzetközi piacokra szánt szoftverminőség-biztosítással kapcsolatos megoldás kifejlesztésére. A beruházás értéke közel kétszázmillió forint, melynek hatvan százalékát az unió állja.

Újabb százmilliárdos kormányzati fejlesztések

Magyarország sikeresen hajtja végre az Új Magyarország Fejlesztési Tervben az Elektromos Közigazgatás Operatív Programot (EKOP), valamint az Államreform Operatív Programot (ÁROP) - mondta Filip Busz, az Európai Bizottság főosztályvezetője. A két operatív program összesen több mint 150 milliárd forintos kerettel rendelkezik, főbb irányait valószínűleg egy esetleges kormányváltás sem módosíthatja.

Milliós támogatás informatikai fejlesztésekre

Közel 35 millió forintos támogatást nyert a polgármesteri hivatal hatékony, gyors, ügyfélbarát működtetésére a tatabányai önkormányzat.

Ötmilliárd forintba kerül az e-ügyintézés fejlesztése

Decemberben indul újra a továbbfejlesztett, elektronikus ügyintézést szolgáló oldal, melynek használatával a regisztráltak kapcsolatba léphetnek közigazgatási ügyintézést és szolgáltatást nyújtó szervekkel. A fejlesztésre csaknem ötmilliárd forintot áldoznak, amelyet teljes egészében az Európai Unió finanszíroz.

Uniós pénzből fejlesztik a kormányzati informatikai rendszert

Uniós forrásból valósul meg a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK) informatikai rendszerének és kapcsolódó számítástechnikai hátterének megvalósítására kiírt tárgyalásos, nem nyílt közbeszerzési eljárás.