Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a UniósPénz oldalon

Százmilliós beruházás az új kaposvári hulladéktelep

Állati hulladékot kezelő telepet adtak át Kaposváron. A beruházás értéke meghaladja a 160 millió forintot.

Uniós színvonalú hulladékkezelőt adtak át Kalocsán

Ma avatták fel azt a környezetbarát hulladékkezelő komplexumot, mely megoldja Kalocsa és a környező 13 település 37 ezer lakosának hulladékgazdálkodási gondjait. Az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatásával felépült létesítmény egy nagyobb regionális projekt része.

Környezetbarát hulladékkezelés Győrben

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 6,5 milliárd forintos támogatásával korszerűsödik Győr és térségének hulladékgazdálkodása. A beruházás segítségével 112 település 260 ezer lakosának környezeti minősége javul a szelektíven gyűjtött hulladék hasznosításával, a biológiailag lebomló hulladékmennyiség csökkentésével, valamint a biztonságos hulladéklerakás feltételeinek megteremtésével.

Nagyecseden is megépül a hulladéklerakó

Ünnepélyes alapkőletétellel megkezdődött a nagyecsedi hulladéklerakó és a hozzá tartozó kiszolgáló létesítmények építése. A beruházás több mint kétszáz települést, és mintegy hatszázezer embert érint.

Újabb hulladékfeldolgozót létesítenek

Az uniós normáknak is megfelel az az állati hulladék gyűjtő és átmeneti tároló telep, amelyet szerdán adtak át a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón a Szatev Zrt.-nél, a beruházás több mint 723 millió forintba került, a projekt a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében 391 millió forint támogatást kapott.

Hulladék bontót avattak Kecskeméten

Az Európai Unió támogatásával, 270 millió forintos beruházással épült, 37 település építési és bontási hulladékát feldolgozó telepet adtak át Kecskeméten.

Hulladékgazdálkodás uniós színvonalon

Száznál is több település fogja az uniós elvárásoknak megfelelően, korszerű formában folytatni hulladékgazdálkodási tevékenységét a Zöld Híd programnak köszönhetően. Ennek egyik fontos eleme a nógrádmarcali hulladékkezelő központ, amelynek alapkőletételi ünnepségét tegnap tartották. A projekt a tervek szerint 2009 végén fejeződik be.

Önerő nélkül nehéz

Késik a környezetvédelmi hulladékgazdálkodási projektek megvalósítása.

Önerő nélkül nehéz

Késik a környezetvédelmi hulladékgazdálkodási projektek megvalósítása.

1 2 3