Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 29 találat van a UniósPénz oldalon

Az összes nyírségi hulladéklerakót be kellene zárni

Megoldódik a hulladék-elhelyezési gond Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol korszerűtlensége miatt valamennyi lerakót be kellene zárni júniusban.

Uniós támogatással lesz a hulladékból üzemanyag

Miskolcon valósulhat meg az első, hulladékból metil-alkoholt előállító mintaüzem. a beruházás mértéke meghaladja a hatszázmillió forintot.

Uniós forrás segítségével lesz tisztább az egész megye

Tizenkilenc Jász-Nagykun-Szolnok megyei település hulladéklerakójának rekultivációját szolgáló kivitelezői szerződést írtak alá Szolnokon. Ez a munka a 2000-ben, az Európai Unió előcsatlakozási forrásából támogatott kétpói komplex hulladékgazdálkodási rendszer kiépítésének utolsó üteme.

Közel hárommilliárd forintot költöttünk dögkutakra

Sikeresen megvalósultak a 2004-2006. évi első Nemzeti Fejlesztési Terv Környezetvédelmi és Infrastruktúra Operatív Programban (KIOP) az állatihulladék-kezelési projektek. A kiírt pályázaton a 41 jelentkezőből 15 projekt nyert 2,7 milliárd forint támogatást.

Több mint félmilliárd forintot költenek a szemétre

Európai uniós támogatásból számolják fel a felhagyott, korszerűtlen és illegális hulladéklerakókat a Sajó-Bódva Völgyében, a rekultiváció során a projektben résztvevő, öt egymással szomszédos Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyei kistérség településeinek együttesen 103 lerakóját szüntetik meg.

Nyolcvanhat település példás összefogása

A nyolcvanhat településből álló Duna Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás képviselői Tatabányán aláírták a használaton kívüli hulladéklerakók rekultivációjának tervezési szerződését. A társulás mintegy 165 millió forintos uniós támogatást nyert a program előkészítésére.

Ötszáz szelektív hulladékgyűjtőt helyeznek ki

A Zöld Híd Program keretében elkezdődött a szelektív hulladék szigetek megépítése Pest és Nógrád megyében. A mintegy 24 millió eurós projekt 106 település összefogásával valósult meg.

Újabb költséges hulladéklerakó épül

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatásával közel 5,2 milliárd forintból valósulhat meg a bezárt települési szilárdhulladék-lerakók rekultivációja a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás működési területén.

Kilencven hulladéklerakót újítnak fel önerő nélkül

Kilencven felhagyott önkormányzati szilárdhulladék-lerakó rekultivációja történik meg a következő években a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program keretében, az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatán elnyert 6,8 milliárd felhasználásával.

Jövőre kiépítik a kaposi hulladékkezelési rendszert

A tervezettnél egy évvel korábban, akár már 2009-ben elkezdődhet a hulladékkezelési rendszer kiépítése. A beruházás 5,2 milliárd forintba kerül.

1 2 3