Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 14 találat van a UniósPénz oldalon

Újabb uniós milliók határmenti együttműködésre

A szlovákiai Alsó-Csallóköz és a Hanság turisztikai értékeinek bemutatására több mint 98 ezer eurót - mintegy 27 millió forintot - nyert Kapuvár és a csallóközi Nagymegyer (Velky Meder), az Európai Unió Magyarország-Szlovákia határon átnyúló együttműködési programja keretében.

Megújított EU-s informatikai pályázatok

Gyors sikert hozott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség új formában kiírt informatikai pályázata, amelynek célja, hogy minél gyorsabban juthassanak EU-s támogatáshoz a hazai cégek, ha vállalati folyamatmenedzsmenthez vagy elektronikus kereskedelemhez kapcsolódó beruházást terveznek. Összesen több mint 3,7 milliárd forint áll rendelkezésre, a pályázatokat év végéig lehet benyújtani.

Jót tett a városnak a románokkal való együttműködés

Több mint 680 millió forintos beruházást valósíthat meg Gyula városa a magyar-román határmenti együttműködést támogató uniós alaptól nyert pályázatnak az eredményeként.

Sikeres a milliárdos együttműködési pályázat a románokkal

Kiválasztották a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 első nyertes projektjeit. Az első felhívás keretében 90 projekt kap támogatást. A tervek szerint 3,6 milliárd forint (13 millió euró) támogatás kerül szétosztásra a nyertes projektek között. a magyar-román határmenti program következő kiírására előreláthatóan szeptemberben kerül sor.

Milliárdos határmenti együttműködések

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint a program Közös Irányító Hatósága megjelentette a Magyarország, Szlovákia, Románia, Ukrajna ENPI Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 első pályázati felhívását. A pályázati felhívás keretében több mint 13 millió euró vissza nem térítendő ENPI közösségi forrás áll rendelkezésre.

Közel húszmilliárd forinttal díjazzák a határmenti együttműködést

Az Európai Szomszédsági és Partnerségi Eszköz Alapjának 68 millió eurós, több mint 19 milliárd forint összegű támogatásával határon átnyúló fejlesztéseket valósíthatnak meg az együttműködő magyar, szlovák, román és ukrán pályázók.

Uniós milliárdok a magyar - szlovák partnerségre

Kiválasztották a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program első pályázati felhívásának nyertes projektjeit. A tervek szerint ebben a kiírásban 63 millió euró támogatás kerül szétosztásra a projektek között. Az első támogatási szerződések megkötése május végétől várható.

Hatalmas uniós beruházással újabb hidakat építenek az Ipolyra

Az idén elkezdődhet a Szécsényt és Pető-Pösténypusztát, valamint Rárós és Ráróspusztát összekötő Ipoly-hidak építése, miután a magyar-szlovák konzorcium hétmillió eurót nyert a beruházásra uniós forrásból.

Minden gazdasági területen megéri szövetkezni az ukránokkal

Új területi együttműködési programot fogadott el az Európai Bizottság az unió külső határaiból származó egyenlőtlenségek csökkentésére. A Magyarország - Szlovákia - Románia - Ukrajna Európai Szomszédsági és Partnerségi Eszköz Határon Átnyúló Együttműködési Programra április közepétől lehet pályázni.

Milliókat nyerhetünk a románokkal

Az Európai Regionális Fejlesztési Alapból több mint 16 millió eurós támogatást kaphatnak a legjobbnak minősülő és valós határon átnyúló projektek.

1 2