Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 17 találat van a UniósPénz oldalon

Hatalmas vissza nem térítendő támogatás fiatal gazdáknak

A Társadalomtudományok és Európa-tanulmányok Intézetének Alapítványa több mint 222 millió forintot nyert az Európai Gazdasági Térség és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus által támogatott pályázaton. A nemzetközi szintű tudásközpontba elsősorban az uniós országokból, a volt szovjet tagállamokból, illetve a Balkánról várják majd leendő hallgatóikat, esélyegyenlőséget és egyedülálló lehetőségeket biztosítva számukra az európai felsőoktatási térben.

Tízmillió eurót kell hazánknak visszafizetnie az EU-nak

Az Európai Bizottság kedden elfogadott határozata értelmében az uniós tagállamoknak vissza kell téríteniük Brüsszelnek az Európai Unió agrárköltségvetéséből finanszírozott és jogosulatlanul felhasznált, összesen 214,6 millió eurót.

A kormányfő szerint épül az ország

A válság ellenére épül az ország, ezt mutatja, hogy a kormány eddig 2800 milliárd forint fejlesztési keret felhasználásáról döntött és ebből 440milliárdot már ki is fizettek.

Uniós segítséggel vállalkozói bázis épül Zuglóban

Inkubátorházat hoznak létre a kis- és középvállalkozások (kkv) számára Zuglóban. Az Európai Unió támogatásával épülő beruházás összköltsége megközelíti a félmilliárd forintot.

Eloszlatják a kételyeket a kétszázmilliárdos fejlesztések körül

Elkezdődhet annak a 2008 decemberi kormánydöntésnek a végrehajtása, amely szerint 266 milliárd forintot csoportosítsanak át az operatív programok között, illetve a programokon belül gazdaságfejlesztésre. Újabb átcsoportosításokról azonban nincs szó, csak a tavalyi döntés végrehajtásáról.

Elindulhat a komplex húszmilliárdos megaprojekt Záhonyban

Csaknem 26,3 milliárd forintos európai uniós beruházással 2011 év végéig komplex gazdaság- és infrastruktúrafejlesztési program valósul meg Záhonyban. A programmal a még hátrányos helyzetű térségben a kis- és középvállalkozások támogatásával, valamint a munkaerő felkészítésével lehetőség nyílhat nemzetközi áruelosztó központok kialakítására.

Technológia fejlesztés mezőgazdászoknak

Egy-két héten belül hozzájutnak a szaktárcától igényelt előleghez a technológiai fejlesztésre készülő mezőgazdasági vállalkozások. A

Ötmilliárdos távközlési támogatást kaphatnak az uniós tagok

Megszavazta az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén azt az európai uniós programot, amelynek keretében Brüsszel a tagországokban összesen ötmilliárd euró értékben támogat energia-összeköttetési, távközlési és más beruházásokat a gazdaság élénkítésének érdekében.

Hatalmas fejlesztési összeget kap a kelet kapuja

Ezen a héten indul a záhonyi térség komplex gazdaságfejlesztési programjának megvalósítása, a 32,5 milliárd forint értékű fejlesztés minden tervezett beruházása kezdetét veszi négy hónapon belül.

Millióktól eshetnek el a pályázók egy új uniós szabály miatt

Millióktól eshet el, aki nincs tisztában az úgynevezett kölcsönös megfeleltetés előírásaival. Ez egy uniós szabályhalmaz, melyet a gazdálkodók mindenhol kötelesek betartani. Nálunk januártól kell alkalmazni ezeket.

1 2