Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 17 találat van a UniósPénz oldalon

Tízmilliárdos beruházásból újul meg a Zeneakadémia

Liszt Ferenc születésének 197. évfordulóján aláírták a Zeneakadémia infrastruktúrájának fejlesztését támogató szerződést. A beruházás értéke meghaladja a tízmilliárd forintot.

Nem használtuk fel az uniós keretet

A múlt évi zárszámadásban az uniós források felhasználása 38,4 százalékkal elmaradt a költségvetésben szereplő 466,6 milliárd forintos összegtől - állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az európai uniós támogatások 2007. évi felhasználásának ellenőrzéséről készült tájékoztatóban, amely az ÁSZ honlapján olvasható.

Villamosfejlesztés Debrecenben

A debreceni villamoshálózat fejlesztése az első nagyprojekt, ami kikerült Brüsszelbe, összköltsége meghaladja a tizenhétmilliárd forintot.

Óriási fürdőfejlesztések indultak

Több mint 1,7 milliárd forintból fejlesztik az idén a büki gyógyfürdőt, a projekt finanszírozásához 525 millió forint uniós támogatást nyert a társaság.

Példaértékű munkahelyeket támogatott az EU

Szabó Imre környezetvédelmi miniszter kihirdette a Kerékpárosbarát Munkahely és a Kerékpárosbarát Település cím nyerteseit. Kerékpárbarát munkahely kialakítására uniós források álltak rendelkezésre.

Felújítások a Magdolna negyedben

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 1,9 milliárd forintos támogatásának köszönhetően megújulnak Józsefváros öreg bérházai, a beruházás segítségével megszépülnek a negyed utcái és a terei. A Magdolna Negyed Programnak köszönhetően 2010-re közel tizenkétezer ott élőnek javulnak az életkörülményei.

Korszerű kikötő a Dunán uniós pénzből

A Nemzeti Fejlesztési Terv hatmilliárd forintos támogatásának köszönhetően több mint nyolcmilliárd forintos összköltségvetéssel elkészült a Győr-Gönyü Országos Közforgalmú Kikötő Intermodális Központja, azaz mostantól lehetővé válik a vasúti, a közúti és a kikötői áruszállítás összekapcsolása. A beruházással Nyugat-Dunántúl legnagyobb közlekedési terminálja jött létre, amely környezetkímélő módon biztosítja az áruk szabad áramlását, a régió áruforgalmának optimális bonyolítását.

1 2