Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 17 találat van a UniósPénz oldalon

Jócskán megelőztük Szlovákiát

A 2007-2013 közötti időszakra szánt európai uniós fejlesztési pénzek merítésében az új uniós tagállamok közül eddig Magyarország a legeredményesebb - derült ki a KPMG nemzetközi tanácsadó cég felméréséből.

Hatmilliárdos vízműprojekt veszi kezdetét

Hat korszerűsített Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vízmű kezdte meg próbaüzemét. A beruházás teljes költségvetése meghaladja a 30,7 millió eurót, mintegy 6,5 milliárd forintot.

Eloszlatják a kételyeket a kétszázmilliárdos fejlesztések körül

Elkezdődhet annak a 2008 decemberi kormánydöntésnek a végrehajtása, amely szerint 266 milliárd forintot csoportosítsanak át az operatív programok között, illetve a programokon belül gazdaságfejlesztésre. Újabb átcsoportosításokról azonban nincs szó, csak a tavalyi döntés végrehajtásáról.

Már nem lehet tagadni: eurómilliárdok tűnnek el az agráriumból

A brit nemzetgazdasági miniszter egykori tanácsadójának tanulmánya szerint eurómilliárdok tűnnek el az unióban az agrárpénzek elosztásakor. Számításai szerint évente mintegy ötvenöt milliárd euró válik köddé. A tanácsadó több nemzetközi szakértő segítségével rangsorolja a támogatási rendszer átláthatóságát, a listán hazánk az utolsó helyen áll.

Uniós támogatást kapott a soproni logisztikai klaszter

Fejlesztési projektjének támogatására 28 millió forintot nyert a Sopron Régió Regionális Logisztikai Klaszter a Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programjából, a klaszter 35 millió forintos program keretében akarja bővíteni a tagjai számára nyújtott szolgáltatásokat.

Vissza nem térítendő érdekes pályázatok a közeljövőben

Következő összesítésünkben a hazai vissza nem térítendő támogatásokat vettük górcső alá. A pályázatok többsége a közeljövőben zárul le, azért érdemes alaposan átolvasni a kiírásokat. A környezetvédelmi, infrastrukturális és technológiai pályázatokból tallóztunk.

Uniós pénzből szépül az edelényi kastély

Megszépül az ország egyik legnagyobb kastélya, az edelényi L,Huillier-Coburg-kastély. Az úgynevezett kiemelt projekt támogatási szerződését szerdán írták alá a Borsod megyei kisvárosban.

Uniós rehabilitáció Apajpusztán

Élőhely-rehabilitációs munkák kezdődnek a Kiskunsági Nemzeti Park területén. Az ehhez szükséges forrást, 82 millió forint vissza nem térítendő támogatást az Európai Unió által támogatott Közép-magyarországi Operatív Program (KMOP) támogatási keretéből nyert el a nemzeti park - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) szerdán.

Árfolyam-kompenzáció uniós pénzre pályázóknak

Az EU-forrásokra pályázó, de a forint árfolyamváltozása miatt veszteséget elszenvedő vállalkozók számára kompenzációs eljárást dolgoz ki a gazdasági tárca. Erről a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára és a Fidesz alelnöke állapodott meg.

Dél-alföldi milliárdos fejlesztések

Dél-alföldi régió a 7 régió rangsorában az elsők közt áll az Új Magyarországi Fejlesztési Terv Operatív Program (DAOP) első két éves Regionális Akciótervének eredményeit tekintve.

1 2