Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 36 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós pénzből fejlesztik a forgalmas utcát Egerben

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Operatív Programjának 200 millió forintos támogatásával újítják fel Eger egyik legforgalmasabb utcáját, a Deák Ferenc utat.

Közel félmilliárd forintot kap a vidéki iskola

Európai uniós támogatással újítják meg az iskolát Mosonszentmiklóson. Az új épületrészben egyebek között számítástechnikai, idegen nyelvi, kémiai szaktantermek, továbbá négy tanterem, könyvtár és orvosi szoba kap helyet.

Rejtett alagutakon közelíthetjük meg az Esterházy-kastélyt

A nyári zenei évad befejeztével restaurátorok vették birtokba a zenetermet és a dísztermet a fertődi Esterházy-kastélyban: megkezdődött az épület ékkövének felújítása az 1,6 milliárd forintos rekonstrukció keretében.

Meghosszabítanák az 1-es villamos pályáját

Rövidesen vasúthatósági engedélyt kaphat az 1-es villamos Lágymányosi hídon való átvezetését szolgáló beruházás, azt követően a tervek szerint a jövő év végétől a villamos már a Budafoki útig járhat.

Végre átadták a felújított idősek otthonát

Mintegy 105 millió forintból újították fel és bővítették ki Nyírmihálydiban az idősek otthonát. A beruházást 77 millió forintos EU-támogatás segítette, az uniós színvonalúvá vált otthon teljes külső és belső felújításon esett át.

Egészen új épületet kaptak a gödi idősök

Újjáépítették a gödi idősek napközijét, a 2-es út és a Duna között lévő elavult villaépület rekonstrukciójának költségeit nagyrészt uniós támogatásból finanszírozták.

Ötszázmillió forintos iskolafelújítás kezdődik a Kisbéri Kistérségben

Öt községben, nyolcszáznál több diákot érint a Kisbéri Kistérségben induló iskolafelújítási program, melyre európai uniós forrásból nyert 472 millió forintot a kistérség.

Több mint kétmilliárd forintból újítják fel az utakat Pest megyében

Jól haladnak a kivitelezők Pest megyében annak az öt mellékútnak a felújításával, amelyek a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében válnak európai színvonalú utakká. Az uniós támogatással, összesen mintegy 2,1 milliárd forintból megvalósuló kiemelt projekteket pénteken mutatták be Szigetszentmiklóson.

Újabb tizenhárom kilométeres utat újítanak fel uniós forrásból

Teljes egészében az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásaiból újult meg négy Győr-Moson-Sopron megyei mellékút, összesen 13,2 kilométeren. A beruházás költségét, 685 millió forintot a Nyugat-Dunántúli Operatív Program (NyDOP) biztosította. A projektgazda Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezeknek az utaknak a sorsát a műszaki átvételt követően is figyelemmel kíséri.

Sínen van a milliárdos Zeneakadémia projekt

Egy-két héten belül megjelenik a Zeneakadémia két épületének felújításáról szóló közbeszerzési pályázat - mondta az InfoRádiónak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektora. Az oktatás novembertől 2011 nyaráig - a felújítás várható befejezéséig - más épületekben folyik majd. A felújítás - uniós támogatással - több mint 10 milliárd forintból valósul meg.

1 2 3 4