Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 19 találat van a UniósPénz oldalon

Fővárosi biciklikölcsönzés közel egymilliárd forintból

A kormány hazai és uniós forrásból 900 millió forinttal támogatja a főváros közösségi kerékpáros közlekedési rendszerét, azaz a "fregolibiciklik" kialakítását.

Kétszázmilliárd forintból fejlesztik a hazai kertészeti ágazatot

Mintegy 200 milliárd forint áll rendelkezésre a kertészeti ágazat fejlesztésére az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program forrásaiból.

Új kulturális központ épül Szegeden

Félidejéhez érkezett a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán, a Tudáskapu néven elindult természetismereti tudástár építése. A Szegeden egyedülálló kezdeményezés 2010 végére készül el.

Az EU segíti a kerekesszékeseket a tűzijátékon

Mozgáskorlátozott emberek nézhetik a tűzijátékot a budai Sas-hegy Természetvédelmi Területről augusztus 20-án este.

Közel négymilliárdos városfejlesztés Nyíregyházán

Csaknem négymilliárd forintból újulhat meg 2010 végéig Nyíregyháza belvárosa az Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program (IVS) keretében.

Megoldódnak Ráckeve csatorna problémái

Hamarosan megoldódik a csapadékvíz elvezetésének gondja Ráckeve mélyebben fekvő területein. A küszöbön álló nagyberuházás a pályázaton elnyert 157 millió forint vissza nem térítendő támogatásnak köszönhető.

Kaposvári fejlesztések kétmilliárd forintból

Elkezdődött Kaposvár belvárosának rehabilitációja, a tervek szerint 2010 augusztusának elejére megújul a városközpont. A város vezetésének fókuszában a kaposvári vállalkozók munkalehetőségeinek bővítése áll.

Félmilliárd forintból épül Makovecz-fürdő Sárospatakon

A Sárospatakhoz tartozó Végardón pénteken adták át az úgynevezett nyári fürdő félmilliárd forintból megújult részlegét, az új épületegyüttest Makovecz Imre, a város díszpolgára tervezte.

Százmillió forintot költenek Tökölre

A tököli képviselő-testület csütörtöki döntése értelmében a ZÖFE Kft. nyerte a városközpont felújítására kiírt közbeszerzési pályázatot, így augusztus végére elkészülhet a 86 millió forintos uniós támogatásnak is köszönhető beruházás.

Félmilliárdos fejlesztés Abonyban

Elkészült, s Abony honlapjára is felkerült a több mint 436 millió forintos európai uniós támogatásból és 50 milliós önerőből épülő helyi rendelőintézet kiviteli terve.

1 2