Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós támogatással épül egyházi otthon Székelyben

Az Európai Unió 95 százalékos költségarányú támogatásával napközi otthont épít idős embereknek a református egyház Székelyben.

Hétmilliárd forintból válik kutatóegyetemmé a soproniak büszkesége

Hétmilliárd forint pályázati forrást nyert el a Nyugat-magyarországi Egyetem az idén. A rendelkezésre álló összegből megvalósuló fejlesztések célja, hogy nemzetközi kutatóegyetemmé váljon a soproni székhelyű felsőoktatási intézmény.

Egymilliárd forintos fejlesztés: elárasztják vízzel a Hortobágyot

Három természetvédelmi részprogram megvalósítására használhat fel 1,2 milliárd forint uniós forrást a Hortobágyi Nemzeti Park (HNP). A projektek jövő tavasszal indulnak és várhatóan két év múlva fejezik be azokat.

Nyolcszázmillió forintból alakítják át a kamalduli remeteséget

Turisztikai központtá alakítják és felújítják a kamalduli szerzetesek 275 éve épült központját az Oroszlány közelében fekvő Majkon. A beruházás értéke megközelíti a nyolcszázmillió forintot.

Több mint egymilliárdos beruházás a cserkeszőlői fürdőben

Uniós támogatással több mind egymilliárdos beruházás valósul meg a jövő év végéig a Cserkeszőlői Gyógy- és Termálfürdő.

Gyógypedagógiai intézményt újítanak fel Sopronban

Európai uniós támogatással újítják fel a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Intézményt Sopronban. A rekonstrukcióhoz mintegy 200 millió forintot nyert a fenntartó Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretében.

Hatalmas támogatást kaptak az elhízás okának kutatására

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szakemberei nemzetközi partnereikkel együttműködve kétéves programba kezdtek, melynek során több tízezer adatot dolgoznak fel annak érdekében, hogy megfelelő receptet adjanak a fittség megőrzésére, az elhízás elkerülésére. A programot az Európai Unió 70 százalékos támogatásban részesítette.

Repkedtek a milliárdok a záhonyi fejlesztések bemutatásán

A Budapesten működő gazdasági szakdiplomatáknak mutatták be az európai uniós források felhasználásával megvalósuló Záhony komplex fejlesztési programot. Négy program 35 milliárd forintos támogatásban részesül.

Újra felveszik a munkát a hátrányos helyzetű állástalanok

Az Európai Unió 74 millió forint összegű, száz százalékos arányú költségtámogatásával képzési program indul három szatmári település, Géberjén, Győrtelek és Tunyogmatolcs hátrányos helyzetű állástalanjainak.

Ötszázmilliós szállodafejlesztés Tapolcán

Ötszázmillió forintos fejlesztéssel új szolgáltató egységeket avattak a négycsillagos Hotel Pelionban csütörtökön Tapolcán; a beruházáshoz 195 millió forint uniós támogatást nyert a szállodát üzemeltető Hunguest Hotels Zrt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26