Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Gigaberuházásból valósul meg az új autópályaszakasz

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a héten megkapta az Európai Bizottság jóváhagyását az M43 autópálya Szeged és Makó közötti szakaszának megépítését előirányzó nagyprojektre.

Új szaunavilágot építettek közel egymilliárd forintból

Uniós támogatással mintegy háromezer négyzetméteres családbarát szárnnyal bővül az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a 880 millió forintos beruházástól a turisztikai szezonalitás csökkenését várják.

Újabb uniós milliók határmenti együttműködésre

A szlovákiai Alsó-Csallóköz és a Hanság turisztikai értékeinek bemutatására több mint 98 ezer eurót - mintegy 27 millió forintot - nyert Kapuvár és a csallóközi Nagymegyer (Velky Meder), az Európai Unió Magyarország-Szlovákia határon átnyúló együttműködési programja keretében.

Közel egymilliárdos támogatást kapott a bajai út

Elkészült a Baja várost elkerülő út következő üteme. A 1,2 milliárd forintos beruházás az Európai Unió több mint 900 millió forintos támogatásával valósult meg a Közlekedés Operatív Program keretében.

Százmilliós támogatást kapott Makád

Évtizedes gond oldódott meg a Csepel-sziget déli csücskében található Makád csapadékvíz- elvezetési rendszere, illetve a vizet befogadó tó rendbetételével, a 134 milliós beruházást szerdán adták át.

Százmilliárdokat költöttünk idén turisztikai fejlesztésekre

Az ÚMFT keretében 583 millió forintból épül meg a Bihari Rendezvénycsarnok a berettyóújfalui kistérségben. Az Észak-aföldi Régióban egyre nagyobb igény mutatkozik a rendezvény- és sportturizmus iránt.

Hazai milliárdos fürdőfejlesztések 2009-ben

Lassan elérkezik az idő, hogy számot vegyünk a 2009-es év legfontosabb uniós támogatással megvalósuló fejlesztéseiről. Míg előző cikkünkben a sportkomplexum-fejlesztéseket vettük górcső alá, most ez egymilliárd forintot meghaladó fürdőberuházásokat mutatjuk be. Az alább felsorolt tíz fürdőfejlesztés együttes értéke megközelíti a negyvenmilliárd forintot.

Uniós útfelújítások Heves megyében

Befejeződtek Heves megye déli részén kijelölt útszakaszok felújítási munkái. Mintegy 720 millió forintból, összesen 18 kilométer hosszan újították fel az utakat. Az Észak-Magyarországi Operatív Programban (ÉMOP) lebonyolított beavatkozás költségeit európai uniós forrásokból fedezik.

Tizenkétezer köbméter hulladéktól szabadítják meg a kis falut

Százharminchat millió forintból rekultiválják az évekkel ezelőtt bezárt ebesi hulladéklerakót. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap 90 százalékos támogatásával megvalósuló projekt jövő tavasszal zárul és csaknem 12 ezer köbméter hulladéktól szabadítják meg a települést.

Felértékelődnek a szentendrei házak

A szentendrei Pannóniatelep mintegy 500 millió forintból kiépített csapadékvíz elvezető rendszerének köszönhetően megindulhat az infrastrukturális fejlődés Szentedre déli részén és mintegy 2.500 lakos ingatlana lesz értékesebb.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26