Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Megkapta a fejlesztési pénzt a halálút

Jövőre folytatódnak a nagyarányú közútfejlesztések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: az összesen több mint 5 milliárd forintos rekonstrukciók egyaránt érintik a térség főút-és mellékút hálózatát.

Óriási üzlet a vállalkozások finanszírozása

December közepéig 7,5 milliárd forint uniós pályázatokhoz adott támogatás-visszafizetési garanciát vállalt a Garantiqa Hitelgarancia Zrt., ami ötszöröse a tavalyi egész éves garanciavállalásának.

Közel hétmilliárdos beruházás valósul meg a királyok városában

Szennyvízberuházás indul 6,5 milliárd forint összegű európai uniós támogatással Székesfehérváron és környékén, melynek köszönhetően a Velencei-tó is tisztább lesz.

Újabb céges sikertörténet uniós támogatásból

Több mint 430 millió forint értékben fejlesztette logisztikai szolgáltatásait a szállítmányozást és a vasúti átrakást végző mándoki World-Transit Kft.

Közel hatszázmilliárd forintot fizettek ki idén

A Regionális Operatív Programok (ROP) pályázati kiírásai keretében a 2007. évi indulás óta 2009. novemberéig több mint 4.800 projekt kapott támogatást, hozzávetőleg 590 milliárd forint értékben - derült ki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Regionális Fejlesztési Programok irányító hatóságának összesítéséből.

Közel egymilliárdból újult meg a lillafüredi Palota

Megújult és bővült a Hunguest Hotels lánchoz tartozó lillafüredi Hotel Palota, a rekonstrukciónak köszönhetően háromcsillagosról négycsillagos kategóriába került a szálloda, az új részlegeket kedden adták át.

Ötvemilliót nyert a két város

Lenti a városháza energia-racionalizálással egybekötött, közel 70 millió forintos felújításához nyert 50 millió forintot a kisvárosi fejlesztések pályázatán. Ugyanebből a keretből Zalakaros az 59 millió forintért megvalósuló fürdősétány-felújításhoz, információs pont és elárusító hely építéséhez kapott szintén közel 50 milliós támogatást.

Európai út köti össze Nádudvart és Kabát

Lezajlott a műszaki átadás a Nádudvart Kabával összekötő úton. Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében zajló Hajdú-Bihar megyei útrekonstrukció összes költségét, 280 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) állja. Az uniós finanszírozású mellékút-felújítási program tovább folyik a megyében, a régióban és az országban is.

Milliárdos turisztikai beruházás Sátoraljaújhelyen

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében több mint 500 millió forint uniós támogatással, összesen közel 1 milliárd forint értékben épült fel Sátoraljaújhely egyik legnagyobb jelentőségű beruházása, a Zempléni Turisztikai és Idegenforgalmi Centrum.

Közel egymilliárd forintból újult meg az óvoda

A Dél-Dunántúlon elsőként a pogányvölgyi kistérségben kezdődött meg az integrált nevelési-oktatási hálózat fejlesztése, ennek első mérföldköveként 130 millió forintnyi uniós támogatással felújították a somogyvári Tündérkert Óvodát, amelyet hétfőn vehettek birtokba a gyerekek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26