Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Ötmilliárdot költenek az autómentes Kiskörútra

Budapest Főváros Önkormányzata nyílt közbeszerzésen keres tervezőt és kivitelezőt a Budapest Szíve Program nettó 3,4 milliárd forintba kerülő két feladatára, a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Új iskola félmilliárd forintból

Hamarosan új iskolába költözhetnek a csomádi gyerekek. A 400 millió forintos uniós támogatásból és saját forrásból a faluközpontban épült intézmény az elavult, régi iskolát váltja ki.

Márciusi slágerpályázatok

Mintegy 10 milliárd forint keretre környezetvédelmet szolgáló gazdaságfejlesztési pályázatok jelentek meg, amelyekre 2010. március 1-jétől lehet jelentkezni - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt.

Uniós válságkezelés számokban

Az Európai Parlament csütörtökön tartott végszavazást a 2010-es uniós büdzséről. Ez volt az utolsó költségvetés, amit a Nizzai Szerződés alapján fogadott el az Európai Unió.

Uniós támogatások: Százmillió alatt is érdemes fejleszteni

Mintegy 60 millió forintos infrastruktúrafejlesztés valósult meg Tiszakarádon. A fejlesztés részeként egyes útszakaszok új burkolatot kaptak és felújítottak csaknem három kilométernyi járdarészt is.

Tízmilliárdos pályázati keretet nyitnak meg a cégek számára

A Regionális Operatív Programokban (ROP) 2010-ben is kiírják a telephelyfejlesztés támogatását, tavaly a kis- és középvállalkozások számára a telephely-fejlesztési pályázatot 17 milliárd forint kerettel hirdették meg, idén tízmilliárdot különítettek el.

Százmilliós kórházfejlesztés Nagykanizsán

Nagykanizsa közgyűlése legutóbbi ülésén úgy döntött: 103,2 millió forintot biztosít a Kanizsai Dorottya Kórház gép-műszer beszerzéseire.

Kétmilliárd eurón osztozhatunk a románokkal

A gazdaságélénkítő program keretében az Európai Bizottság 1,5 milliárd eurót ítélt oda 15 energiaipari projektnek: egymilliárd euróval hat széndioxid-leválasztási és -tárolási (CCS) technológiát megvalósító beruházást támogat, további 565 millió euróval pedig kilenc olyan kezdeményezést, amely a tengeri szélenergia hasznosítását célozza. A rendszerösszekötő vezetékek létesítésére érkezett pályázatokról januárban hirdet eredményt a Bizottság.

Idén ismét autópálya-átadási dömping lesz

Míg tavaly - az uniós támogatásokkal együtt - 240 milliárd forintot költöttek erre a célra, addig 2010-ben 340 milliárdot fordít a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. gyorsforgalmi utak és vasutak építésére - írja a Népszava Online.

Panelprogram uniós százmilliókkal

Panelprogramra és energiamegtakarítást eredményező felújításokra közel 260 millió forint támogatást nyert el Zalaegerszeg. A pályázat keretében 18 társasház 1200 lakásában kerülhet sor felújításokra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26