Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Kiskunhalasi cég építheti a Pannonhalmi Főapátság zarándokházát

Nettó 283 millió forinttal a kiskunhalasi székhelyű Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. nyerte a hat ajánlattevő közül a Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátsága által zarándokház építésére kiírt gyorsított meghívásos közbeszerzést, az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az uniós pénzből csak sávszélesítésre jutott

Várhatóan ebben az évben felújítják a Hőgyész és Dúzs közötti, 6532. számú utat. A beruházás a Regionális Operatív Programok 2007-2008-as akciótervének keretében történik, az uniós támogatás idén még rendelkezésre áll - olvasható a TEOL.hu-n.

Paktumot kötöttek a munkanélküliség csökkentése érdekében

A zalaegerszegi kistérségi foglakoztatási problémák kezelésére, a munkanélküliség csökkentésére a munkaügyi szervezetek, munkáltatók, önkormányzatok, civil szervezetek együttműködését elősegítő foglalkoztatási paktumot hoztak létre.

Felújított iskolát avatnak Rédén

Hétfőn adják át a Komárom-Esztergom megyei Rédén a település újjáépített iskoláját: a 200 milliós beruházás a Kisbéri Kistérségi Társulás iskolafejlesztési programjának legjelentősebb eleme.

Hárommilliárdba kerül az új elkerülő

A 62-es főút M8-as autópálya (új Duna-híd) és Székesfehign: center;">

MTI fotobank

Az elkerülő úton egy hidat, továbbá egy balra kanyarodó sávos és egy körforgalmú csomópontot is kiépítenek, védfasort, valamint hófogó véderdőt is telepítenek. Az útszakaszon 90 kilométeres sebességgel haladhatnak majd a járművek. Az elkerülő út építését régóta szorgalmazzák a Fejér megyei település lakói, a községet átszelő út forgalma ugyanis igen nagy, s jelentős a balesetveszély is.

Tízmilliárdból épült hulladéklerakók

Január első napjaiban megkezdte működését a 35 millió euró, azaz mintegy 9,5 milliárd forintos költségből megépült kisvárdai és nagyecsedi hulladéklerakó.

Ezermilliárdos szennyvíz-beruházás az országban

Az eddigi döntések alapján mintegy ezermilliárd forint értékű szennyvíz-beruházás valósulhat meg Magyarországon az Európai Unió 2013-ig tartó költségvetési időszakában.

Amikre büszkék lehetünk: Milliárdos beruházás átadások

Amióta beléptünk az európai közösségbe arra várunk, hogy az unió belénk vetett bizalma (több ezer milliárd forint) nyomán megvalósított fejlesztéseket maradéktalanul kiélvezhessük. Következő cikkünkben a teljesség igénye nélkül mutatjuk be azokat a fejlesztéseket, melyeket idén mindenképpen be kell fejezniük a kivitelezőknek.

Hatvanmillióból szépítkezik a kisváros

A tervek szerint július végére végeznek a csornai városháza megszépítésével. A program keretében az energiafelhasználás racionalizálását is kiemelten kezelik.

Félmilliárdos támogatást kapott az szakképző iskola

Bővítik és korszerűsítik a mosonmagyaróvári Hunyadi Mátyás szakképző iskolát, a fejlesztést az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében nyert mintegy 650 millió forintos pályázati forrás támogatja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26