Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós pénzből fejlesztik a két határmenti állatkertet

A Kárpát-mendence néhány jellegzetes állatfajával, többek között farkassal, aranysakállal és vidrával is találkozhatnak majd a Szegedi Vadaspark látogatói annak a fejlesztésnek köszönhetően, melyre a Temesvári Állatkerttel közösen nyert uniós támogatást a Tisza-parti intézmény.

Baja a megye zászlóvivője

Baján 7 milliárd forint nagyságrendű fejlesztés valósulhat meg az európai uniós pályázatok támogatásával, ezzel a megye élmezőnyébe tartozik. Bács-Kiskun megyében 2007-től, hetvenmilliárd forintot meghaladó uniós pályázati forrást hívtak le a szervezetek és a vállalkozók.

Bajnai: Összefogással lehet fejleszteni

Megfelelő koncepcióval, a helyi közösségek összefogásával a gazdasági válság ellenére is van mód jelentős fejlesztések végrehajtására. A kormányfő Halásztelken, Dunaharasztiban, majd Kispesten tájékozódott több, uniós támogatású beruházásról.

Húsz felújított iskolát adnak át havonta

Újabb oktatási intézmény újult meg a Nemzeti Iskola-felújítási Program keretében, a pesterzsébeti Ady Endre Általános Iskola új épületét Hiller István szakminiszter adta át. A program keretében a 2009/2010-es tanévben havonta 15-20 felújított iskolát adnak át.

Hárommilliárdot kapnak az együttműködésre

Kiválasztották a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program első pályázati felhívásának nyertes projektjeit. A 42 nyertes projektre megítélt európai uniós támogatás összege meghaladja a 12,3 millió eurót (3,4 milliárd Ft). Az első támogatási szerződések megkötése 2010 áprilisára várható.

Nyolc kórház újul meg nyolcvanmilliárd forintból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 80 milliárd forintos támogatásával 8 póluskórház fejlesztése valósulhat meg. A szegedi Klinikai Központ új tömbjének megépítéséről szóló 12 milliárd forintos támogatási szerződést már aláírták.

Tízmillió eurós reklutiváció negyven dél-dunántúli hulladéklerakóban

Negyven, már bezárt hulladéklerakó környezetének helyreállítása kezdődhet el az év első felében a Dél-Balaton, Sió Völgye hulladékgazdálkodási projekt keretében, a kivitelezésre másodszor hirdetett közbeszerzési eljárást a projektet bonyolító Balaton és Sió Kft.

Megújuló energia hasznosítását tervezi négy település

Megújuló energiaforrás hasznosítására fogott össze három Fejér és egy Veszprém megyei település, valamint egy civil szervezet; a faaprítékkal fűtendő erőművet Várpalotán tervezik felépíteni.

Hatszázmillióból épül az új infocentrum

Az Új Magyarországi Fejlesztési Terv keretében, két pályázat lezárásával 13 intézményben, összesen 55,5 milliárd forint értékű felsőoktatási fejlesztés valósulhat meg. A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kara Zalaegerszegi Intézetének legújabb szárnya 597 millió forint uniós támogatással, összesen 622 millió forintból valósul meg.

Uniós pénzből fejlesztik a forgalmas utcát Egerben

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Operatív Programjának 200 millió forintos támogatásával újítják fel Eger egyik legforgalmasabb utcáját, a Deák Ferenc utat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26