Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Felébresztik az alvó gazdaságot

Hét európai ország kilenc városa 3 millió eurót kapott az Európai Uniótól arra, hogy előkészítse a területén található rozsdaövezetek rehabilitálását.

Húszmilliárdért épülhetenek szakorvosi rendelők

Több mint 950 millió forintos európai uniós pályázati támogatással kistérségi szakorvosi rendelőintézetet építenek Göncön, és ezzell párhuzamosan az országban még 15 településen kezdik meg kistérségi feladatokat ellátói rendelőintézetek kialakítását. Első körben 14,3, majd hat és fél milliárd forintos európai uniós támogatással.

Megújított EU-s informatikai pályázatok

Gyors sikert hozott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség új formában kiírt informatikai pályázata, amelynek célja, hogy minél gyorsabban juthassanak EU-s támogatáshoz a hazai cégek, ha vállalati folyamatmenedzsmenthez vagy elektronikus kereskedelemhez kapcsolódó beruházást terveznek. Összesen több mint 3,7 milliárd forint áll rendelkezésre, a pályázatokat év végéig lehet benyújtani.

Megújuló energiával fűthet a kis iskola

Megújuló energia felhasználásán alapuló fűtési rendszert alakítottak ki a Nyíregyházához tartozó Sóstóhegy általános iskolájában. A 35 milliós beruházás közel felét az Európai Unió támogatja.

Csak tiszta cég nyerhet százmilliókat

Uniós és állami támogatásból csaknem 150 millió forintot kapott, így saját forrással együtt mintegy 500 milliós beruházást valósított meg a HO-RA Kft. Abdai telephelyén - olvasható a kisalföld.hu-n.

Megújul az SZTE központi épülete

Jövő karácsonyra uniós forrásból nemcsak formájában, hanem funkciójában is megújul a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) központi épülete.

Teljesült a város másfél milliárdos igénye

Uniós pályázati pénzből kívánja csaknem 100 százalékosra növelni a település csatornázottságát Nádudvar, a beruházás összköltsége 1,5 milliárd forint.

Egymilliárd forintba kerül egy új iskola felépítése

Több mint egy milliárd forintból egészen új, korszerű általános iskola épül Algyőn. A beruházás jelenlegi "ökojelleget" megtartva az üzemeltetési költségeket megújuló energiaforrás - termálhő - felhasználásával csökkentik majd.

Energiatakarékos építkezésre ösztönöznek

Uniós támogatással szerdán Siófokon megnyílt a Nap-Szél Tájékoztató Központ, az ország első olyan tanácsadó irodája, amely energiatakarékos és környezettudatos építkezéshez ad ingyenesen információkat és tanácsot lakásfelújítók és -építők részére.

Eltüntetik a gázolajat a régi reptérről

A Sármellék és Zalavár között található, volt szovjet katonai repülőtér kerozinnal, benzin és gázolaj származékokkal szennyeződött területének kármentesítésére 226 millió forint uniós támogatást nyert el a két település önkormányzata.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39