Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Hatalmas fejlesztések előtt áll az Aquincumi Múzeum

A Fővárosi Közgyűlés hétfői rendkívüli ülésén a képviselők egyhangúlag úgy döntöttek, támogatják a Budapest Történeti Múzeum (BTM) pályázatát a Közép-Magyarországi Operatív Programra (KMOP).

Korszerű iskolát kapnak a sonkádi és fülesdi diákok

Az Európai Unió 95 százalékos arányú támogatásával mintegy félmilliárd forintos költségből korszerűsítik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kölcsén az általános iskolát.

Közel kétmilliárdos fejlesztésbe vág az egyetem

Új oktatótermeket és laboratóriumokat, multifunkcionális előadót és felnőttképzési központot is magába foglal majd a Gödöllői Szent István Egyetem 2011 őszére elkészülő Műszaki- és Természettudományi Oktató Központja.

Egymilliárdból fejlesztik az APEH informatikai rendszerét

Az uniós forrásból finanszírozott Adóalany Centrikus Adatszolgáltatási Modell (ACM) projekt megvalósításával felhasználóbarátabbá válik az APEH informatikai rendszere, javul a társszervek számára nyújtott adatszolgáltatás, és megalapozottabbá válik az adóhatóság döntéshozatala.

Zseniális magyar találmány a napelemes tetőcserép

Lehet, hogy a klasszikus napelemeknek hamarosan befellegzik, mégpedig egy új magyar találmány, a napelemes tetőcserépnek köszönhetően? A találmány óriási sikert aratott egy müncheni szakkiállításon, a megrendelések sorra futnak be, a gyártóbázis létrehozásában pedig jelentős uniós források is segítik a feltalálót.

Hatalmas vissza nem térítendő támogatás fiatal gazdáknak

A Társadalomtudományok és Európa-tanulmányok Intézetének Alapítványa több mint 222 millió forintot nyert az Európai Gazdasági Térség és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus által támogatott pályázaton. A nemzetközi szintű tudásközpontba elsősorban az uniós országokból, a volt szovjet tagállamokból, illetve a Balkánról várják majd leendő hallgatóikat, esélyegyenlőséget és egyedülálló lehetőségeket biztosítva számukra az európai felsőoktatási térben.

Közel kétmilliárdos kulturális beruházás veszi kezdetét

Székesfehérvár és Fejér megye közgyűlése szerdai együttes ülésén módosította a "Királyi séta-Történelmi időutazás az ezeréves Székesfehérváron" című kiemelt projekt végrehajtására vonatkozó konzorciumi együttműködési megállapodást, s ezzel elhárult az akadály a támogatási szerződés pénteki aláírása elől.

Félmilliárdos útépítés Eger környékén

A műszaki átadás fázisába ért két Egerbe vezető mellékút felújítása, összesen 16 kilométer hosszon. A beavatkozásokra az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében, európai uniós társfinanszírozással kerülhetett sor, 696 millió forintos ráfordítással.

Megháromszorozná a K+F támogatásokat az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság szerdán azt javasolta, hogy az Európai Unió mozgósítson további 50 milliárd eurót az alacsony szén-dioxid-kibocsátással járó technológiák kifejlesztésére. Ez azt jelenti, hogy a jelenleg erre a célra fordított összeget évi 3 milliárd euróról több mint 8 milliárd euróra növelnék, ha a kezdeményezést a többi uniós intézmény elfogadja.

Újból csúszik a nyíregyházi szennyvízprojekt

Tovább húzódhat a nyíregyházi szennyvízberuházás csatornaépítésre vonatkozó munkálatainak kezdése, mivel a projektre kiírt közbeszerzési eljárás eredményét több kivitelező megtámadta.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38