Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Tízmilliárdos kórházfelújítások Közép-Magyarországon

Az ÚMFT 9,6 milliárd forintos támogatásának köszönhetően 2010 végéig megújul a váci Jávorszky Ödön Kórház és befejeződik a Szent Imre Kórház, valamint az Uzsoki utcai Kórház rekonstrukciója is. A korszerűbb és színvonalasabb betegellátást 2007 és 2013 között, mintegy 481 milliárd forint uniós forrás biztosítja. A korszerűsítés várhatóan 2011 nyarára fejeződik be.

Egymilliárd forintot költenek a termálparadicsomra

Egy téli fürdő építése kezdődött meg a cserkeszőlői gyógy- és strandfürdőben, emellett szabad téren egy 300 négyzetméteres, ülőpados, korszerű gyógymedencét is kialakítanak.

Súlyos gondok lehetnek az ÚMFT-kifizetések körül

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) forrásaiból tavaly a tervezettnél 45,2 százalékkal kevesebbet fizettek ki. Az ÚMFT keretében a megítélt források aránya 34, míg a szerződéssel lekötött pénzösszegé 19 százalék.

Átadták a másfél milliárdos salgótarjáni utakat

A héten öt mellékút kilenc szakaszát adták át a forgalomnak Salgótarján környékén. A beavatkozásokat teljes egészében az Európai Unió támogatási alapjaiból fedezték.

Újabb akadálymentesített iskolát létesítenek

Európai uniós támogatással újítja fel a speciális nevelési igényű tanulókat és óvodásokat oktató intézményét a székesfehérvári önkormányzat. A célra 242,198 millió forint támogatást nyert a város.

Öt és fél milliárdos beruházás valósul meg Hevesben

A hevesi megyegyűlés, illetve intézményeinek pályázatai nyomán az elmúlt három évben 5,5 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg a megyében.

Milliárdos beruházással védik Szolnokot

Összesen több mint ötmilliárd forintba kerül az a két töltésfejlesztési beruházás, melynek előkészítése félidejéhez érkezett Szolnokon.

Új tömegközlekedési forma lehet a dunai hajózás

A BKV uniós források segítségével kezdene a dunai közösségi közlekedés újraindításába. A kikötőfelújítások révén két éven belül beindulhat a Budapestet észak-déli irányban átszelő vonaljárat - olvasható a napi.hu-n.

Hulladékgazdálkodási mintaprojekt Nemesvámoson

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében több mint 8 millió forintos uniós támogatással indult - a kistérség települései közül másodikként - környezetvédelmi mintaprojekt Nemesvámoson.

Hat kötöttpályás nagyprojekt előkészítésére pályáznak

Támogatási kérelmet nyújt be a KÖZOP-hoz a Fővárosi Közgyűlés hat fővárosi kötöttpályás nagyprojekt megvalósíthatósági tanulmányának illetve kiviteli tervezésének támogatásához.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37