Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Mini-Magyarországot építenek

Kisbér és térsége mintegy 370 millió forint támogatást nyert el európai uniós forrásból, melyből a térség turisztikai vonzerejét növelő látványosságokat építenek.

Újabb tíz kilométer utat adtak vissza a forgalomnak

Felújítva adta vissza a használóknak a kivitelező a Balkány-Nyírmihálydi összekötő utat a napokban. A rekonstrukció az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében valósult meg, 466 millió forintból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával.

Egymillió euró természetes anyagok használatára

Az energiatakarékos építészetet, a megújuló energiákat és a hagyományos faépítészet megőrzését helyezi a középpontba egy magyar-szlovén közös projekt, amelynek keretein belül mintaházakat alakítanak ki Nagykanizsán és a szlovéniai Martjanciban.

Csökkenő fűtési költségek Szolnokon

Megkezdi a próbaüzemet az új biomassza kazán október végén az Alfa-Nova Kft. fűtőművében, amely Szolnokon a Széchenyi városrész 5000 lakásának szolgáltat hőt és meleg vizet. A 313 millió forintos beruházás az Európai Unió (EU) 154,5 millió forintos támogatásával valósult meg.

Uniós támogatást kapott a magyar pálinka

Automata palackozó gépsorral és új pálinkafőzővel bővítette üzemét az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde Kft. Az uniós támogatás segítségével, összesen 230 millió forintból bővítették az épületet.

Tizenegymilliárdos kórház-beruházás Borsodban

Tizenegymilliárd forintból újul meg Miskolcon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház. Az intézmény területén lényegében egy új egészségügyi centrum épül fel, túlnyomó részben uniós pénzből, a beruházásról szóló támogatási szerződést pénteken írták.

Több mint 30 milliárdos fejlesztés Szabolcsban

Több mint 30 milliárd forintot fordíthatnak fejlesztésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települések a leghátrányosabb helyzetű térségek felzárkóztatási, továbbá a Leader, valamint a gyermekszegénység elleni programban.

Kétszázmilliós beruházás Gödön

Folyamatosan adják át Gödön azokat az új vízelvezető csatornákat és utakat, amelyek építéséhez a város összesen 224 millió forint európai uniós támogatást nyert el. A munkálatok teljes befejezése október végére, november elejére várható.

Milliárdos fejlesztések Békéscsabán

Közel kétmilliárd forintért újulhat meg Békéscsaba belvárosa. Az erről szóló uniós pályázat kormánydöntésre vár. A helyi önkormányzat mellett a magántőke is szerepet vállal a pályázat finanszírozásában, közel 150 millió forint erejéig.

Fél év alatt húsz kilométert építettek

A Sümeg–Zalaegerszeg összekötő út három szakasza újult meg 18,3 kilométeren az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) támogatásának köszönhetően. Az 1,332 milliárd forintból megvalósuló beavatkozást fél esztendő leforgása alatt bonyolította le a kivitelező. A projektgazda Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elkészült út folyamatos minőségi kontrollját ígéri.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36