Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Megszűnik az óvodai várólista

Felavatták Veresegyház hatodik óvodáját, így a közel bruttó 550 millió forintból épített, nagyrészt uniós forrásból finanszírozott létesítménynek köszönhetően mostantól megszűnt az óvodai várólista.

Tovább csökkenti Brüsszel az uniós adminisztrációs folyamatokat

Összesen 40,4 milliárd eurónyi költségmegtakarítást jelentenének a vállalkozásoknak az Európai Unióban azok az intézkedések, amelyeket az Európai Bizottság javasolt, illetve készít elő az uniós bürokrácia és jogszabálydzsungel leépítésére.

Elkészült Pécs délnyugati elkerülő útja

Pécs délnyugati elkerülő útját 4,7 kilométer hosszan, európai uniós forrásból újították fel, a munkálatok során az utak eltérő jellege miatt különböző műszaki megoldásokat kellett alkalmazni. A beavatkozás költségvetése 230 millió forint volt.

Másfél milliárd forintot kap a szénsavhavat alkalmazó kórház

Az érrendszeri megbetegedésben szenvedők számára rehabilitációs központot alakítanak ki a kórházban, közelében pedig járóbeteg-centrumot létesítenek.

Utasmólót építenek Ferihegyen

Összesen 7,56 millió euró támogatást jelentett be az Európai Bizottság szerdán a ferihegyi utasmóló építéséhez, amelynek célja, hogy a budapesti repülőtéren segítse "az összetett schengeni és nem schengeni üzemelést és az utasok zökkenőmentes átszállását".

Hatalmas fejlesztések a kisvárosban

Aláírták a tamási úgynevezett ability fürdő fejlesztéséről szóló támogatási szerződést, valamint a város európai uniós beruházásainak finanszírozására kötött egymilliárd forintos kötvényszerződést.

Egymilliárdos egszségügyi fejlesztés Pannonhalmán

Kistérségi járóbeteg-szakellátó központ épül Pannonhalmán egymilliárd forintos költségből, amelyhez a pannonhalmi önkormányzat több mint 816 millió forint uniós támogatást nyert a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) pályázatán.

Felújítják a nemzeti park kátyús útját

A Dél-Alföldi Operatív Program (DAOP) keretében felújítják a Kerekegyháza–Fülöpháza összekötő út 52-es út és Fülöpháza közötti 3,5 kilométeres szakaszát. A beavatkozás 324 millió forintba kerül, amit teljes egészében az Európai Unió támogatási alapjai fedeznek.

Határmenti együttműködés: eurómilliókat utalnak hazánknak

Összesen 18,4 millió euró uniós pályázati forrás segíti a következő három évben a magyar-szerb határ menti együttműködést. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül eddig több mint 3000 milliárd forint értékben támogattak projekteket.

Iskolafelújítás félmilliárd forintból

Mintegy 550 millió forintból teljesen felújítják a békési kistérségi általános iskola és pedagógiai szakszolgálat dr. Hepp Ferencről elnevezett tagintézményét. A felújítás során az ablakokat hőszigetelő üveggel látják el, az ablakkereteket műanyagra cserélik és a jelenlegi, acélszerkezetű ajtók helyett jobb minőségűeket építenek be.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35