Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Véget ért a kilencmilliárdos földgázvezeték-beruházás

Befejeződött a magyar-román földgázvezeték magyarországi szakaszának építése mintegy 9 milliárd forint beruházással. A vezeték kezdetben Magyarországról Románia felé fogja szállítani gázt, de megteremtették az ellenkező irányú szállítás technikai feltételeit is.

Hatszázmilliárd forintot kaptak a pályázók

Tavaly a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) 614 milliárd forintot fizetett ki a gazdálkodóknak, ez az összeg 2008-ban 402 milliárd forint volt. Az idén a területalapú támogatás kifizetése a SAPS keretében történik, mivel az SPS támogatási rendszer bevezetéséről szóló törvény még az Alkotmánybíróság döntésére vár.

Helikopter leszálló is lesz a makói kórházban

Uniós támogatással, mintegy 300 millió forintból európai mércével is korszerű sürgősségi osztályt alakítanak ki 2011 közepére a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház-Rendelőintézetben.

Uniós pénzből élesztik újra a 150 éves arborétumot

Közel 171 millió forintos európai uniós támogatással újul meg Szombathelyen a kámoni arborétum növényzete

Elkészült a négysávos reptéri út

Átadták az 58-as főút négysávosra bővített, Pécs és a pogányi repülőtér közötti szakaszát szerdán. Az 5 kilométer hosszú, 6 új csomópontot is magába foglaló útszakasz szélesítése 1,6 milliárd forintba került, a költségek 85 százalékát európai uniós, fennmaradó részét hazai forrásból fedezték.

Másfél millió eurót nyert a magyar professzor

A csecsemők korai értelmi fejlődésének kutatására fordítják azt a másfél millió eurót, amelyet Csibra Gergely, a Közép-európai Egyetem (CEU) Kognitív Fejlődéslélektani Kutatóközpontja pszichológiaprofesszora nyert el az unió kutatási pályázatán.

Uniós pénzből újult meg két mellékút Pest megyében

A Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében felújították az Isaszeget Gödöllővel összekötő utat, valamint a sződi bekötő utat, összesen 10,4 kilométeren hosszon. A beavatkozásokra az Európai Unió biztosította a forrást, összesen 413 millió forintot. A felújítások nyomán mintegy 55 ezer ember mindennapi közlekedése válik kényelmesebbé, biztonságosabbá.

Közel háromszázmilliós utcarekonstrukció Egerben

Uniós támogatással valósul meg Eger egyik legforgalmasabb utcájának, a Deák Ferenc utcának a rekonstrukciója. A felújítási munkálatok 2010. tavaszán kezdődhetnek meg, a befejezés tervezett időpontja 2010. októbere.

Egymilliárdot meghaladó útfejlesztés készült el

A Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében felújították a Szob-Hont összekötő út 32,8 kilométeres szakaszát. A beavatkozásra fordított 1,3 milliárd forint az Európai Unió támogatási alapjából származik.

Nyolcszázmilliós beruházás Nagykállón

Várhatóan nyáron kezdődhet meg a mintegy 800 millió forintos költségből megvalósuló, környezetbarát szennyvíztelep építése Nagykállóban. A kivitelezési munkálatok várhatóan 2010 nyarán kezdődhetnek meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26