Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 919 találat van a UniósPénz oldalon

Teret kap az egyablakos ügyintézés

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében régiónként 1,5 milliárd forint támogatási keret áll rendelkezésre a közigazgatási és közszolgáltatási informatikai rendszerek továbbfejlesztésére. A forrást ASP központ létrehozására, és az önkormányzatoknak a központhoz való csatlakoztatására lehet fordítani.

Az egyedülálló beruházás számos munkahelyet teremt

Attila fapalotájának tápiószentmártoni felépítését is támogatta egyebek mellett pénteki ülésén a Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács (KMRFT).

Kétszázmillióból újul meg a botanikus kert

Megkezdődött a Debreceni Egyetem (DE) Botanikus kertjének rekonstrukciója. A beruházás összköltsége 195 millió forint, amelyet részben uniós forrásokból fedez az egyetem.

Egymilliárd forintot költenek a vízrendszer kiépítésére

Mintegy egymilliárd forintot fordítanak a Maty-Fehértói belvízrendszer fejlesztésére, a beruházás az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében valósul meg, így száz százalékos uniós és állami támogatást élvez.

Szakképzési program harmincmillió forintból

Határon átnyúló szlovén-magyar szakképzési és felnőttképzési programot valósít meg mintegy 29 millió forint uniós támogatással az Első Magyar-Dán Termelő Iskola Alapítvány, a lendvai Kéttannyelvű Középiskola és Lendvai Népi Egyetem.

Elérkezett az idő: felül kell vizsgálni az ÚMFT-t

Indokolt lenne felülvizsgálni az Új Magyarország Fejlesztési Tervet (ÚMFT-t), mivel a világgazdasági körülmények, és Magyarország helyzete is jelentősen változott a terv 2006-os elkészítése óta - közölte az AAM Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója. A cég a héten hozta nyilvánosságra "Gyorsítósáv" című, a fejlesztési források hatékony felhasználásáról szóló kiadványát, amely azzal is részletesen foglalkozik, hogy milyen szempontoknak megfelelő kitörési pontokra van szükség Magyarország gazdaságának fellendítéséhez.

Informatikai hálózatot támogat az EU

Százmillió forintos európai uniós támogatás alapozza meg Borsod-Abaúj-Zemplén megye könyvtári informatikai hálózatát.

Korszerű egészségházat építettek Csornán

Korszerű egészségházat alakítottak ki Csornán uniós támogatással. A fejlesztés eredményeként az egészségügyi ellátás eddig szétszórtan elhelyezkedő ágazatai egy helyre kerültek.

Az új óvodába két éves gyerekek is járhatnak

Nyolc csoporttal működő új óvodát avatnak pénteken Újhartyánban. Az épületet pénteken avatják fel, az óvodában hétfőn látnak munkához: 167 kisgyermeket fogadnak.

Szakemberek szerint esélytelen a 4-es metró uniós támogatása

A metró második szakasza nem csak költségvetésileg irreális, hanem szakmailag is felesleges, ráadásul eddig titkolt szakmai tervdokumentumok szerint egyértelműen alkalmatlan uniós támogatás lehívására.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33